Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ANGARNA, επιτραπέζιο φωτιστικό LED, 504.408.55

ANGARNA επιτραπέζιο φωτιστικό LED

504.408.55

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (780 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 200 lm
Ύψος: 17 cm
Διάμετρος βάσης: 18 cm
Μήκος καλωδίου: 1.9 m
Ισχύς: 3 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: -
Πλάτος: -
Ύψος: 17 cm
Διάμετρος: 18 cm
Καθαρό βάρος : 0.33 kg
Μεικτό βάρος: 0.39 kg
Ακαθάριστος όγκος: 4.2 l
Υλικό
Υλικό
Καπέλο:
Πλαστικό ABS, Βαφή Βάση:
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το φωτιστικό είναι ο τέλειος φίλος. Το παιδί σας μπορεί να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει με τον σκύλο και να μη φοβάται το σκοτάδι. Ελεγμένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας παγκοσμίως.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας LED. Ο λαμπτήρας είναι προ-τοποθετημένος, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί όταν χρειαστεί. Διατίθεται ως ανταλλακτικό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της ΙΚΕΑ στο τοπικό κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ikea.gr. Το φωτιστικό εκπέμπει 200 lumen, το οποίο ισούται με το φως που εκπέμπει ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως των 21 watt. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, γι'αυτό μην ανησυχείτε. Αυτό το προϊόν δεν έχει χημικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του παιδιού σας. Αυτό το προϊόν φωτισμού έχει χαμηλή τάση και δεν έχει αιχμηρές άκρες, μικρά κομμάτια, ζεστές επιφάνειες, ανοίγματα ή άγκιστρα. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο. Όλα τα φορητά παιδικά φωτιστικά είναι ελεγμένα για παιδιά από 3 έως 14 ετών.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το παιδί σας μπορεί να αποκοιμηθεί το βράδυ παρέα με τον σκύλο που κοιμάται, και το πρωί να το γυρίσει από την πλευρά που ξυπνάει, για ξυπνήσουν μαζί - χωρίς να φοβάται το σκοτάδι ούτε λεπτό.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για παιδιά.