Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BYGGLEK, κουτί LEGO® με καπάκι, 3 τεμ., 703.721.86

BYGGLEK κουτί LEGO® με καπάκι, 3 τεμ.

703.721.86

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 20 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.44 kg
Μεικτό βάρος: 0.56 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.3 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι κάνει το σπίτι και τον κόσμο μας καλύτερο. Γι' αυτό και δημιουργήσαμε τα BYGGLEK-κουτιά και τουβλάκια που είναι ιδανικά για παιχνίδι, κάθε μέρα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε προσεκτικά, με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 5 ετών και πάνω. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Περιέχει: 1 κουτί (Υ59xΠ127xΒ127 mm) και 2 κουτιά (Υ59xW127xD88 mm). Το BYGGLEK σετ με 201 τουβλάκια πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
A Fredriksson/R B Løgstrup
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Παιχνίδια και αποθήκευση σε ένα. Πάνω στα καπάκια μπορείτε να χτίσετε ή να δείξετε τις δημιουργίες σας και μέσα στα κουτιά μπορείτε να βάλετε τα τουβλάκια όταν θέλετε να κάνετε διάλειμμα, να παίξετε σε ταξίδι ή να τα πάρετε μαζί σας σε έναν φίλο.Συνδέετε 3 κουτιά μαζί για να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο. Ίσως ένα τριώροφο σπίτι ή μία τσουλήθρα.
Σας διευκολύνει στην οργάνωση μικρών και μεγάλων πραγμάτων καθώς τα κουτιά έχουν διαφορετικά μεγέθη.Πάνω στο κουτί BYGGLEK υπάρχει ένα μικρό τετράγωνο, ιδανικό για παράθυρο, μπαλκόνι ή για να χτίσετε κάτι που να δείχνει τι έχει μέσα το κουτί ή σε ποιον ανήκει το κουτί.
Συνδυάζεται ιδανικά με τα τουβλάκια BYGGLEK - μία συσκευασία γεμάτη όρεξη για παιχνίδι, 200 τουβλάκια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, καθώς και ένα πρακτικό εργαλείο που κάνει το χτίσιμο πραγματικά διασκεδαστικό.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern