Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
GULLIGAST, κουδουνίστρα, 904.842.63

GULLIGAST κουδουνίστρα

904.842.63

€ 2,99
10 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 15 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 18 cm
Πλάτος: 16 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.04 kg
Μεικτό βάρος: 0.04 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.5 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
100 % πολυεστέρας Εσωτερικό υλικό:
100 % πολυεστέρας - κοίλες ίνες (100% ανακυκλωμένο υλικό)
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, ήπιο πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. 60°C). Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 0 ετών. Συνδυάζεται ιδανικά με τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής GULLIGAST. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Stina Lanneskog
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Χρησιμοποιώντας γέμισμα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τα χρώματα, τα σχήματα και οι ήχοι από την κουδουνίστρα διεγείρουν τις κινητικές δεξιότητες, την ακοή και την όραση του μωρού σας.Τα παιχνίδια στη σειρά GULLIGAST βοηθούν το μωρό σας να αναπτύξει τις αισθήσεις του και να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Ένα ιδανικό δώρο για ένα νεογέννητο αλλά και τους γονείς του.
Έντονες αντιθέσεις, που μπορεί να τις αντιληφθεί ένα μωρό.Χαμηλό επίπεδο ήχου, προσαρμοσμένο στην ευαίσθητη ακοή του μωρού.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Traditional