Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LEN, πάντα, 203.730.46

LEN πάντα

203.730.46

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 140 cm
Πλάτος: 70 cm
Βάρος γεμίσματος: 220 g
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 74 cm
Πλάτος: 28 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.70 kg
Μεικτό βάρος: 0.74 kg
Ακαθάριστος όγκος: 6.2 l
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα:
35% βαμβάκι, 65% πολυεστέρας Εσωτερικό υλικό:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Η μαλακή επένδυση προστατεύει το παιδί σας από το να χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας. Είναι κατασκευασμένη σε ένα ενιαίο κομμάτι, ώστε να την τοποθετείτε εύκολα και οι ταινίες διασφαλίζουν ότι μένει στη θέση της.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτή η πάντα είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Διατηρήστε τη στη θέση της χρησιμοποιώντας τις ταινίες βέλκρο στα πλαϊνά και τοποθετώντας ένα στρώμα από πάνω.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Ο πολυεστέρας σε αυτό το προϊόν είναι από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση νέων πρώτων υλών και το αποτύπωμα στο περιβάλλον. Όλο το βαμβάκι στα προϊόντα μας προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Αυτό σημαίνει είτε ότι το βαμβάκι είναι ανακυκλωμένο ή καλλιεργείται με λιγότερο νερό, λιγότερα λιπάσματα και λιγότερα φυτοφάρμακα, αυξάνοντας παράλληλα τα περιθώρια κέρδους για τους αγρότες.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα ασφαλές περιβάλλον ύπνου είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας. Μία πάντα προστατεύει το μωρό σας από χτυπήματα στα κάγκελα.Η πάντα είναι μαλακή και παχιά, είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα και παραμένει σταθερή στη θέση της. Το εσωτερικό υλικό επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα παρέχοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον ύπνου.
Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε την πάντα χάρη στις ταινίες στα πλαϊνά - και το ίδιο εύκολο να την πλύνετε.Η απαλή, λεία επιφάνεια είναι ανθεκτική και δεν περιέχει ουσίες, φθαλικές ενώσεις ή χημικά που μπορούν να βλάψουν το δέρμα ή την υγεία του μωρού σας.