Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
RODHAKE, πετσέτα μωρού με κουκούλα, 504.402.14

RODHAKE πετσέτα μωρού με κουκούλα

504.402.14

€ 12,99
60 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 125 cm
Πλάτος: 60 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 57 cm
Πλάτος: 37 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.45 kg
Μεικτό βάρος: 0.45 kg
Ακαθάριστος όγκος: 5.2 l
Υλικό
Υλικό
68% βαμβάκι, 32% lyocell
Σύνοψη
Σύνοψη
Ζεστή και άνετη για να τυλίξετε το παιδί σας μετά το μπάνιο, ενώ η κουκούλα σάς διευκολύνει να στεγνώσετε τα μαλλιά. Η απαλή πετσέτα είναι κατασκευασμένη από φυσικό lyocell και βαμβάκι βιώσιμης καλλιέργειας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για ηλικίες από 0 ετών.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μια πετσέτα με κουκούλα για μωρά και μικρά παιδιά από 100% βαμβάκι από βιώσιμη καλλιέργεια και lyocell - μαλακό, φυσικό υλικό που έχει απαλή αίσθηση στο δέρμα του παιδιού σας.Ζεστή και άνετη για μετά το μπάνιο, στο σπίτι ή στην παραλία, καθώς το παιδί σας μπορεί να τυλιχτεί πλήρως στην πετσέτα. Είναι επίσης ιδιαίτερα απορροφητική, ώστε το παιδί σας να στεγνώσει γρήγορα.
Αυτή η πετσέτα μωρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το παιδί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς η κουκούλα είναι ευρύχωρη.Η πρακτική κουκούλα βοηθά να παραμένει το παιδί σας ζεστό μετά από ένα ωραίο μπάνιο, ενώ διατηρεί την πετσέτα στη θέση της όταν το παιδί κινείται ή τρέχει ολόγυρα.
Η θηλιά σάς διευκολύνει να κρεμάσετε την πετσέτα από ένα πόμολο ή άγκιστρο.Εύκολο να καθαριστεί: Πλένεται στο πλυντήριο των ρούχων σε υψηλή θερμοκρασία (60°C).
Ελεγμένο ότι δεν περιέχει καμία ουσία, φθαλικές ενώσεις ή χημικά που μπορούν να βλάψουν το δέρμα ή την υγεία του παιδιού σας.