Καλώς ήλθατε στην IKEA!

10 Χρήσιμες Συμβουλές

Πως να αξιοποιήσετε την επίσκεψή σας στο κατάστημα ΙΚΕΑ όσο το δυνατόν περισσότερο.
     
 1. Πρωϊνό με 0,99€     2. Η μπλε τσάντα
     
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωϊνό σε χαμηλή τιμή. Περιλαμβάνει ομελέτα, ντοματάκια, μπέικον, ψωμί και καφέ που παίρνετε όσο θέλετε δωρεάν.   Αγοράστε την πρακτική και ανθεκτική τσάντα αγορών
μας, για να μεταφέρετε τα πράγματα που πήρατε στο
σπίτι. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ξανά και
ξανά για να μεταφέρετε σχεδόν τα πάντα. 
     
 3. Κάντε τις αγορές σας όταν σας εξυπηρετεί     4. Το τέλειο δώρο 

 
Το κατάστημα IKEA έχει λιγότερη κίνηση τις καθημερινές και πιο έντονη το Σάββατο. Είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ κάθε μέρα και μέχρι τις 8 το Σάββατο, ώστε να κάνετε τις αγορές σας και μετά τη δουλειά. 

  Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι δώρο να κάνετε;
Η δωροκάρτα IKEA είναι η λύση. Μπορείτε να τη "γεμίσετε" με το ποσό που θέλετε και οι αγαπημένοι σας μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες δώρα στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Απλώς ζητήστε τη και πληρώστε στα ταμεία. 
   
 5. Γεύσεις από τη Σουηδία    6. Χρησιμοποιήστε τα καροτσάκια όταν τα χρειάζεστε 
     
Αγοράστε τα απαραίτητα για ένα διαφορετικό δείπνο από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων. Έτσι όσο κάνετε τη συναρμολόγηση των επίπλών σας, μπορείτε παράλληλα να ετοιμάζετε και το βραδυνό σας. 

  Στην Έκθεση Επίπλων δε χρειάζεται καροτσάκι. Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε ένα κατά την είσοδό σας στα τμήματα του οικιακού εξοπλισμού για όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το σπίτι. 

     
 7. Νέο    8. Σύντομος δρόμος 
Πάντα υπάρχει κάτι νέο στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Τα προϊόντα μας ανανεώνονται συνεχώς για να βρίσκετε πάντα, νέα προϊόντα, νέες ιδέες και λύσεις όλο το χρόνο. 

  Αν γνωρίζετε τι χρειάζεστε ακριβώς, απλά ακολουθήστε τις μπλε πινακίδες για να φτάσετε πιο γρήγορα.
     
 9. Περιοχές παιχνιδιού σε όλο το κατάστημα     10. Υπηρεσία μεταφοράς και συναρμολόγησης
     
Σε όλο το κατάστημα υπάρχουν γωνιές με παιχνίδια για τα παιδιά, έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στις αγορές σας και τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά.   Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε επίπεδες συσκευασίες που βοηθούν στη διατήρηση των χαμηλών τιμών, στην εύκολη μεταφορά στο σπίτι αλλά και στην εύκολη συναρμολόγηση.
Αν πάλι χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες αυτές μετά τα ταμεία. 
     
     

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: