Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA
VITAHULT θήκη ασύρματης φόρτισης i6, 403.421.29 [1]
VITAHULT θήκη ασύρματης φόρτισης i6, 403.421.29 [2]
VITAHULT θήκη ασύρματης φόρτισης i6, 403.421.29 [3]
VITAHULT θήκη ασύρματης φόρτισης i6, 403.421.29
Πληροφορίες Προϊόντος

Το μόνο που χρειάζεστε για να φορτίζετε ασύρματα το smartphone σας είναι αυτή η θήκη ασύρματης φόρτισης. Απλά τοποθετήστε το στο σύμβολο (+) και η φόρτιση αρχίζει.

Διαστάσεις Προϊόντος

Μήκος: 14 cm
Πλάτος: 6 cm
Πάχος: 1.3 cm

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 18 cm
Πλάτος: 10 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.04 kg
Μεικτό βάρος: 0.09 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.4 l

Υλικά

Πολυανθρακικό πλαστικό

Σύνοψη

Το μόνο που χρειάζεστε για να φορτίζετε ασύρματα το smartphone σας είναι αυτή η θήκη ασύρματης φόρτισης. Απλά τοποθετήστε το στο σύμβολο (+) και η φόρτιση αρχίζει.
Με την ασύρματη φόρτιση δε θα χρειάζεται πια να ψάχνετε για χαμένους φορτιστές και να ξεμπερδεύετε καλώδια.
Λεπτό σχέδιο: Εύκολο να τοποθετηθεί σε μικρούς χώρους.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Κατάλληλο για το Apple® iPhone 6. Το κάλυμμα έχει μία θύρα micro-USB. Μπορεί να συμπληρωθεί με τη μονή/τριπλή βάση φόρτισης NORDMÄRKE, τον ασύρματο φορτιστή JYSSEN, τον ασύρματο φορτιστή MORIK, το φωτιστικό με ασύρματη φόρτιση RIGGAD ή το επιτραπέζιο/επιδαπέδιο φωτιστικό με ασύρματη φόρτιση VARV. Με πιστοποίηση Qi και συμβατό με όλες τις συσκευές με πιστοποίηση Qi. Με πιστοποίηση MFi (Made for iPhone). Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής, το επίπεδο φόρτισης, την ηλικία της μπαταρίας και τη θερμοκρασία στη γύρω περιοχή. Οι συσκευές μπορεί να θερμανθούν κατά τη φόρτιση. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και θα κρυώσουν σταδιακά μόλις φορτιστούν πλήρως. Μέγ. ισχύς φόρτισης επαγωγής: 5W. Ρεύμα εξόδου: 1000mA. Θερμοκρασία αντίδρασης: -10-30℃. Συστήνεται για ηλικίες άνω των 8 ετών. Δεν περιλαμβάνεται το τηλέφωνο. Για να καθαρίσετε το κάλυμμα, αποσυνδέστε το από το τηλέφωνο και καθαρίστε το με ένα νωπό πανί. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Ποτέ μην το βυθίζετε στο νερό. Αν η μπαταρία σας έχει αποφορτιστεί πλήρως, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά πριν αρχίσει η φόρτιση. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μπορείτε να δείτε ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να φορτίζει όταν το σύμβολο της μπαταρίας εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Το καλώδιο USB δεν περιλαμβάνεται.

θήκη ασύρματης φόρτισης i6

VITAHULT

€ 23,00
115 πόντους ανταμοιβής
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 403.421.29
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

Συμπληρωματικά Προϊόντα

Συνδυάστε με:

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: