Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Ανάκληση Προϊόντων - Σημαντικές Ενημερώσεις

H IKEA ανακαλεί για προληπτικούς λόγους έξι σοκολατοειδή προϊόντα, λόγω μη ακριβούς αναφοράς της συχνής παρουσίας φουντουκιού και/ή αμυγδάλου


 28 Ιουλίου 2016

 
 
Η IKEA ενημερώνει τους πελάτες που έχουν αγοράσει ένα ή και περισσότερα από τα συγκεκριμένα προϊόντα, ότι δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση από άτομα με αλλεργία ή ευαισθησία στο φουντούκι και/η αμύγδαλο. Στo πλαίσιo της τήρησης των προτύπων ασφαλείας των τροφίμων, η IKEA ανακαλεί τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η ΙΚΕΑ έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων της προχωρεί στην προληπτική ανάκληση παγκοσμίως και ασχέτως με την ισχύουσα νομοθεσία στις εθνικές αγορές.

Συγκεκριμένα, η IKEA ανακαλεί τα προϊόντα: GODIS CHOKLADKROKANT MILK 450G, GODISCHOKLADRÅNCHOCWAFERS 168G, CHOKLADNÖTCHOCHAZELNUTSUTZ 100G, CHOKLADLJUSMILKCHOCBARUTZ 100G, CHOKLAD LINGON & BLÅBÄR CHOC 180G, CHOKLADKROKANT BREDBAR CHOC 400G λόγω της μη ακριβούς αναφοράς της συχνής και όχι σποραδικής παρουσίας φουντουκιού και αμυγδάλου σε προϊόντα που αναφέρεται πιθανή περιεκτικότητα.

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους, εκτός από όσους έχουν αλλεργία ή ευαισθησία σε φουντούκι και/ή αμύγδαλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό σχετικά με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο φουντούκι και/ή το αμύγδαλο ή δεν είναι βέβαιοι, μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ, ώστε να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς.

Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Λυπούμαστε για την τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε αναστάτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.ikea.gr ή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722 και 210 3543403. 

Προληπτική ανάκληση μαύρης σοκολάτας CHOKLAD MÖRK 60% και μαύρης σοκολάτας CHOKLAD MÖRK 70% λόγω μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος   και φουντουκιού στις συσκευασίες


 25 Ιουνίου 2016

 
 
Η IKEA ενημερώνει τους πελάτες που έχουν αγοράσει μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 60% και μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 70%, ότι η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία των προϊόντων. Στα πλαίσια της τήρησης των προτύπων ασφαλείας των τροφίμων, η IKEA ανακαλεί όλα τα σχετικά προϊόντα, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης.

Συγκεκριμένα, η IKEA ανακαλεί όλες τις μαύρες σοκολάτες CHOKLAD MÖRK 60%, 100g και CHOKLAD MÖRK 70%, 100g, λόγω μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού. 

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους εκτός από όσους είναι αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια. 

Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή τα φουντούκια ή δεν είναι βέβαιοι, μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν της αγοράς.

Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Λυπούμαστε για την τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε αναστάτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.ikea.gr ή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722. 

Η IKEA ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ


 3 Ιουνίου 2016

 

Στην IKEA λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα και τη σχέση με τους πελάτες μας.

Η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με τον προμηθευτή ανακάλυψε ότι σε κάποια από τα πλυντήρια πιάτων της που αγοράστηκαν το 2014 και το 2015, ένα εξάρτημα δεν καλύπτει πλήρως τις ποιοτικές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Το εξάρτημα αυτό είναι ο αισθητήρας πίεσης νερού και η λειτουργία του είναι να ρυθμίζει την σωστή ποσότητα νερού εντός του πλυντηρίου πιάτων. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες αυτό το εξάρτημα μπορεί να υπολειτουργήσει με αποτέλεσμα το πλυντήριο πιάτων να σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή ή να εμφανιστεί κάποιο μήνυμα σφάλματος στη συσκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη λειτουργία του.

Τι πρέπει να κάνω;

Σημειώστε τον οκταψήφιο κωδικό και τον τετραψήφιο αριθμό της ημερομηνίας παραγωγής που θα βρείτε στο αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά της πόρτας του πλυντηρίου και καλέστε μας στο 801 1122722 από σταθερό ή στο 210 3543403 αν καλείτε από κινητό.
 
 

 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: