Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA

Ανάκληση Προϊόντων - Σημαντικές Ενημερώσεις

Προληπτική ανάκληση των πολυθρόνων θαλάσσης – εξοχής MYSINGSÖ από την ΙΚΕΑ


 24 Ιανουαρίου 2017

 
 
Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει πολυθρόνες θαλάσσης - εξοχής MYSINGSÖ πριν τον Φεβρουάριο 2017 να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν και να τις επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση τους.

Η ανάκληση έχει προληπτικό χαρακτήρα και βασίζεται σε πέντε περιστατικά σύμφωνα με τα οποία οι πολυθρόνες θαλάσσης - εξοχής MYSINGSÖ συμπτύχθηκαν κατά την χρήση τους λόγω λανθασμένης συναρμολόγησης και επανατοποθέτησης του υφάσματος στην πολυθρόνα από τους χρήστες μετά την πλύση του.

Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε ανάγκη ιατρικής φροντίδας. Η ασφάλεια των προϊόντων είναι η πρωταρχική προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και όλα τα προϊόντα μας είναι σύμφωνα με την διεθνή και εθνική νομοθεσία καθώς και όλες τις σχετικές προδιαγραφές.
Στις πολυθρόνες θαλάσσης - εξοχής MYSINGSÖ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι λαμβάνοντας την σχετική έγκριση.

Η ΙΚΕΑ μόλις έλαβε τις αναφορές ξεκίνησε άμεσα πλήρη έρευνα για να βρεθεί η αιτία του προβλήματος. Η έρευνα κατέληξε σε βελτιωμένο σχεδιασμό της πολυθρόνας με σκοπό να περιορίσει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα λανθασμένης συναρμολόγησης της πολυθρόνας και επανατοποθέτησης του υφάσματος από τον χρήστη μετά την πλύση του.Οι πολυθρόνες με τον ανανεωμένο σχεδιασμό θα είναι διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722.

 Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση. 


 

Προληπτική ανάκληση μαύρης σοκολάτας CHOKLAD MÖRK 60% και μαύρης σοκολάτας CHOKLAD MÖRK 70% λόγω μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος   και φουντουκιού στις συσκευασίες


 25 Ιουνίου 2016

 
 
Η IKEA ενημερώνει τους πελάτες που έχουν αγοράσει μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 60% και μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 70%, ότι η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία των προϊόντων. Στα πλαίσια της τήρησης των προτύπων ασφαλείας των τροφίμων, η IKEA ανακαλεί όλα τα σχετικά προϊόντα, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης.

Συγκεκριμένα, η IKEA ανακαλεί όλες τις μαύρες σοκολάτες CHOKLAD MÖRK 60%, 100g και CHOKLAD MÖRK 70%, 100g, λόγω μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού. 

Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους εκτός από όσους είναι αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια. 

Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή τα φουντούκια ή δεν είναι βέβαιοι, μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν της αγοράς.

Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Λυπούμαστε για την τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε αναστάτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.ikea.gr ή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722. 

Η IKEA ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ


 3 Ιουνίου 2016

 

Στην IKEA λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα και τη σχέση με τους πελάτες μας.

Η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με τον προμηθευτή ανακάλυψε ότι σε κάποια από τα πλυντήρια πιάτων της που αγοράστηκαν το 2014 και το 2015, ένα εξάρτημα δεν καλύπτει πλήρως τις ποιοτικές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Το εξάρτημα αυτό είναι ο αισθητήρας πίεσης νερού και η λειτουργία του είναι να ρυθμίζει την σωστή ποσότητα νερού εντός του πλυντηρίου πιάτων. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες αυτό το εξάρτημα μπορεί να υπολειτουργήσει με αποτέλεσμα το πλυντήριο πιάτων να σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή ή να εμφανιστεί κάποιο μήνυμα σφάλματος στη συσκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη λειτουργία του.

Τι πρέπει να κάνω;

Σημειώστε τον οκταψήφιο κωδικό και τον τετραψήφιο αριθμό της ημερομηνίας παραγωγής που θα βρείτε στο αυτοκόλλητο στη δεξιά πλευρά της πόρτας του πλυντηρίου και καλέστε μας στο 801 1122722 από σταθερό ή στο 210 3543403 αν καλείτε από κινητό.
 
 

 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: