Καλώς ήλθατε στην IKEA!
Καμπάνια ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό!

Η σειρά SAGOSKATT δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα και αξιολάτρευτα λούτρινα παιχνίδια αλλά υπηρετεί κι έναν μεγαλύτερο σκοπό. Αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό με το IKEA Foundation να υποστηρίζει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη, ενισχύοντας οικονομικά το έργο οργανισμών που στηρίζουν τα παιδιά.

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει για το παιχνίδι παγκοσμίως, “ΙΚΕΑ Play Report”, είναι σημαντικό να επικοινωνούμε, να ξεφεύγουμε, να ανακαλύπτουμε, να δημιουργούμε και φυσικά να παίζουμε. Γιατί το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, μετατρέπουμε τα καταστήματά μας σε χώρους παιχνιδιού για να δείξουμε πόσο εύκολο είναι το παιχνίδι και πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας στο σπίτι.


Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2018, προσκαλώντας παιδιά από όλον τον κόσμο να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους, με την ελπίδα να το μετατρέψουμε σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι και να κυκλοφορήσει με τη συλλεκτική σειρά SAGOSKATT.

Δείτε τους όρους του φετινού διαγωνισμού εδώ και τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Δείτε παρακάτω τους περσινούς νικητές του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2017, οι οποίοi διαμόρφωσαν και τη φετινή συλλεκτική σειρά SAGOSKATT που θα βρείτε τώρα στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Εάν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2018 γίνετε μέλος του ΙΚΕΑ FAMILY.

   
SAGOSKATT, Κίνα    SAGOSKATT, Ισλανδία
   SAGOSKATT, Πολωνία
   
   
     
SAGOSKATT, Νότια Κορέα
  SAGOSKATT, Σουηδία
   

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: