Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Καθαριστές αέρα

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε πιο καθαρό αέρα στο σπίτι. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG μειώνει τους εσωτερικούς ρύπους  στην ατμόσφαιρα - κάτι που δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι μας. Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας με τον καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG που είναι εύκολος στη ρύθμιση, τη χρήση και τη συντήρηση. Ταυτόχρονα ο καθαριστής αέρα - air purifier FÖRNUFTIG είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να μπορεί να ενταχθεί ομοιόμορφα στον χώρο και να ταιριάξει με κάθε στιλ επίπλωσης.

4 Προϊόντα
Νέο
FORNUFTIG, φίλτρο για απομάκρυνση σωματιδίων, 104.619.44

FORNUFTIG

φίλτρο για απομάκρυνση σωματιδίων

104.619.44

€ 6,99
30 πόντους ανταμοιβής
Νέο
FORNUFTIG, καθαριστής αέρα, 31x45 cm, 104.880.62

FORNUFTIG

καθαριστής αέρα, 31x45 cm

104.880.62

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής
Νέο
FORNUFTIG, φίλτρο ενεργού άνθρακα, 404.872.83

FORNUFTIG

φίλτρο ενεργού άνθρακα

404.872.83

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Νέο
FORNUFTIG, καθαριστής αέρα, 31x45 cm, 504.619.37

FORNUFTIG

καθαριστής αέρα, 31x45 cm

504.619.37

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής

Κάνετε το σπίτι σας έναν πιο υγιή χώρο

Η ρύπανση του αέρα είναι ένα θέμα που αφορά όλον τον κόσμο, σε όλον τον πλανήτη, καθώς 90% των ανθρώπων αναπνέουν μολυσμένο αέρα. Η μόλυνση του αέρα σε εσωτερικούς χώρους μπορεί  να προκληθεί είτε από την εξωτερική ρύπανση που εισέρχεται στο σπίτι, είτε από τα χημικά που χρησιμοποιούνται στο σπίτι (στα έπιπλα, τα υφάσματα και τα προϊόντα καθαρισμού) ή από τις καθημερινές μας συνήθειες (όπως το μαγείρεμα) ή από άλλους παράγοντες όπως είναι για παράδειγμα η μούχλα και η γύρη.

Στην ΙΚΕΑ θέλουμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και τον πλανήτη. Εργαζόμαστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να ζει με έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. Η προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε πρόσβαση σε καθαρό αέρα στο σπίτι στους περισσότερους ανθρώπους.

 

Ένας καθαριστής αέρα που εντάσσεται στο χώρο

Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG έχει τρία διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας. Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG έχει σχεδιαστεί για ευέλικτη χρήση στο σπίτι. Μπορείτε να τον μετακινείτε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, να τον τοποθετήσετε στο δάπεδο ή να τον στηρίξετε στον τοίχο κατακόρυφα ή οριζόντια.

Ο  καθαριστής αέρα - air purifier FÖRNUFTIG έχει σύστημα 3 φίλτρων: Το προ-φίλτρο απομακρύνει μεγάλα σωματίδια όπως τρίχες και σκόνη, το φίλτρο για την απομάκρυνση των μικροσωματιδίων απομακρύνει μικρότερα αερομεταφερόμενα σωματίδια όπως σκόνη και γύρη μέχρι σωματίδια μεγέθους 2,5μm και το φίλτρο για τον καθαρισμό αερίων καθαρίζει τον αέρα από διάφορους αέριους ρύπους όπως πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC’s) και φορμαλδεΰδη και μειώνει τις δυσάρεστες οσμές από κάπνισμα και μαγειρική.

Πιο καθαρός αέρας για περισσότερα άτομα

Δημιουργήσαμε τον καθαριστή αέρα FÖRNUFTIG για να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους  να έχουν καθαρό αέρα στο σπίτι με αποτελεσματικό φιλτράρισμα του αέρα και προσιτή τιμή, αλλά και σχεδιασμό που να ταιριάζει σε κάθε στιλ επίπλωσης.

Ο καθαριστής αέρα FÖRNUFTIG είναι αξιόπιστος και μπορεί να δημιουργήσει καλύτερη ποιότητα αέρα στον εσωτερικό χώρο με  φίλτρα για καθαρισμό αερίων και φίλτρα για απομάκρυνση μικροσωματιδίων, τα οποία προσφέρονται επίσης σε προσιτές τιμές.

Η ανάπτυξη οικονομικών λύσεων με υψηλή απόδοση για τον καθαρισμό αέρα στα σπίτια είναι μία μακροχρόνια δέσμευσή μας. Θέλουμε οι άνθρωποι να αισθάνονται ότι το σπίτι είναι ένας ασφαλής και υγιής χώρος.