Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Χριστουγεννιάτικα

Οι πιο όμορφες ημέρες του χρόνου

Ο τρόπος που γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα διαφέρει από χώρα σε χώρα. Η χαρά όμως που νιώθουμε όταν στολίζουμε το σπίτι μας για τις γιορτές είναι κάτι που μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Με δύο όμορφες συλλογές διακόσμησης, υλικά περιτυλίγματος για τα δώρα, και νόστιμες λιχουδιές και κεράσματα (καθώς και τα υλικά τους για να τα φτιάξετε μόνοι σας), έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να φέρετε τις γιορτές στο σπίτι σας.

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ
Φέτος, η ΙΚΕΑ σας προετοιμάζει για αυτή την έντονη και ήρεμη, κοινωνική και μοναχική, κρύα και παράλληλα ζεστή περίοδο του χρόνου. Τις γιορτές! Κάποιοι ανυπομονούν να «στολίσουν» το σπίτι τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ κάποιοι άλλοι δεν βλέπουν την ώρα απλά να ξεκουραστούν και να αφήσουν πίσω τους το άγχος της καθημερινότητας. Όποιες και να είναι οι προτιμήσεις σας, χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι για τις γιορτές.

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ 2018

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ 2018
Επιλέξτε έτοιμες λιχουδιές από τον παγωμένο βορρά για τα γιορτινά τραπέζια σας, όπως μπισκοτόσπιτο πιπερόριζας ή έτοιμη ζύμη για κουλουράκια τζίντζερ για να τα ψήσετε μόνοι σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το σημαντικό είναι να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Βάλτε μαγεία στην πιο παιχνιδιάρικη διαδικασία παρασκευής χρησιμοποιώντας προϊόντα της σειράς VINTER, όπως το γουδί και γουδοχέρι από μάρμαρο.

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ 2018

Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις ΙΚΕΑ 2018
Διακοσμήστε τον χώρο σας με γιρλάντες, στεφάνια, τεχνητά φυτά και ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και απολαύστε την αίσθηση του να βρίσκεστε στη φύση. Συνδυάσετε και αναμείξτε τα διακοσμητικά τεχνητά φυτά της χριστουγεννιάτικης συλλογής και δημιουργήστε τη μαγική ατμόσφαιρα Σουηδικού δάσους στο σπίτι σας.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: