Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Σ’ ένα σπίτι ΙΚΕΑ ζεις πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι

Η ΙΚΕΑ φροντίζει να σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι, έτσι ώστε να μπορείς να χαρίσεις απλόχερα τη δική σου φροντίδα σε εκείνους που αγαπάς.


Σπίτι για εμάς είναι εκεί όπου ζεις αξέχαστες στιγμές. Στιγμές που προσφέρεις, φροντίζεις και ζεις πιο πολλά απ’ όσα είχες ποτέ φανταστεί, με αντικείμενα και προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μελετημένα για μία καλύτερη ζωή στο σπίτι.


Με κάθε προϊόν ΙΚΕΑ, ζεις πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι!

Κάθε προϊόν ΙΚΕΑ έχει να πει μια ιστορία γιατί ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τις ανάγκες και τα όνειρά σας, κάνοντας έτσι καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι!


Στην ΙΚΕΑ φροντίζουμε τη φύση
όπως κι εκείνη φροντίζει για εμάς
και κάνουμε για το περιβάλλον
πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι.

Είναι δέσμευσή μας να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Γι’ αυτό υιοθετούμε διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε ανανεώσιμες πρώτες ύλες, δεσμευόμαστε μέχρι το 2020 το 100% του ξύλου που χρησιμοποιούμε να προέρχεται από βιώσιμες πηγές και να καταργήσουμε όλα τα πλαστικά μίας χρήσης, φωτίζουμε μόνο με λαμπτήρες led και σχεδιάζουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον για να είναι το σπίτι σας ένα μέρος όπου ζείτε πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεστε.
Στην ΙΚΕΑ σχεδιάζουμε προϊόντα που κάνουν…
πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι!
Γιατί σε ένα σπίτι με έξυπνες λύσεις η καθημερινότητα είναι πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική! Ανακάλυψε προϊόντα που θα σε εκπλήξουν για τις πολλαπλές τους χρήσεις και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για μία όμορφη, καθημερινή ζωή στο σπίτι.
Στην ΙΚΕΑ θα βρεις πρακτικές λύσεις οργάνωσης
που θα σου προσφέρουν…
πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι.
Θέλεις να έχεις μία πιο εύκολη και σωστά οργανωμένη καθημερινότητα στο σπίτι; Ανακάλυψε τα προσιτά, κομψά, και λειτουργικά προϊόντα για τη ντουλάπα, το καθιστικό και την είσοδο του σπιτιού σου που θα βάλουν… τάξη στο σπίτι αλλά και στη ζωή σου!

Είσοδος

Καθιστικό

Ντουλάπα

Κουζίνα