Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TAVELAN, δίσκος, 2 τεμ., 504.657.56

TAVELAN δίσκος, 2 τεμ.

504.657.56

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ποσότητα συσκευασίας: 2 τεμ
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 30 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.66 kg
Μεικτό βάρος: 0.70 kg
Ακαθάριστος όγκος: 3.1 l
Υλικό
Υλικό
Μπαμπού, Ουδέτερη ακρυλική λάκα
Σύνοψη
Σύνοψη
Με αυτούς τους διακοσμητικούς δίσκους κάνετε χώρο για πολλούς ακόμα και σε μικρούς χώρους. Ιδανικό για τα πάντα από μαχαιροπήρουνα και μπαχαρικα, μέχρι βούρτσες για τα μαλλιά και λίμες για τα νύχια. Αν στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο, εξοικονομείτε χώρο.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιέχει: 1 δίσκο (πλάτος: 30 cm, βάθος 15 cm, ύψος 6 cm) και 1 δίσκο (πλάτος 13 cm, βάθος 15 cm, ύψος 6 cm). Σχεδιασμένο για τις διαστάσεις των επίτοιχων σκελετών ΕΝΗΕΤ ή άλλων ντουλαπιών με βάθος 15 ή 30 cm.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/E Lilja Löwenhielm
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ταιριάζει ιδανικά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ (βάθος 15 ή 30 cm), αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε. Ίσως πάνω στην επιφάνεια εργασίας, στο ράφι ή σε ένα ντουλάπι ή συρτάρι;Διακοσμητικό, πρακτικό και μεταφέρεται εύκολα αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα αλλού.
Ο μεγάλος δίσκος έχει χώρο για τα πάντα από μαχαιροπήρουνα και μύλους για μπαχαρικά μέχρι μπουκαλάκια με άρωμα και βάζα.Στον μικρό δίσκο μπορείτε να αποθηκεύσετε μικρά σακουλάκια με μπαχαρικά ή μικρά είδη προσωπικής υγιεινής.
Τα συρτάρια είναι από μπαμπού, ένα ανθεκτικό, φυσικό υλικό με γρήγορη ανάπτυξη που μπορεί να αντέξει υγρασία και πιτσιλιές από νερό.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern