Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BOAXEL, ορθοστάτης, 100 cm, 004.487.31

BOAXEL ορθοστάτης, 100 cm

004.487.31

€ 4,00
20 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 100 cm
Πλάτος: 2 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 100 cm
Πλάτος: 3 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.57 kg
Μεικτό βάρος: 0.61 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.6 l
Υλικό
Υλικό
Γαλβανιζέ ατσάλι, Επένδυση με σκόνη εποξειδική/πολυεστέρα
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτοί οι επίτοιχοι ορθοστάτες αποτελούν τη βάση του επίτοιχου συστήματος αποθήκευσης BOAXEL. Αποφασίστε πόσους ορθοστάτες χρειάζεστε και προσθέστε εσωτερικά εξαρτήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας λύση αποθήκευσης για ρούχα και παπούτσια.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα πανί, ελαφρά βρεγμένο με ένα ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το έπιπλο θα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Προσοχή! Μην τοποθετήσετε την BOAXEL σε άμεση επαφή με το νερό. Χρησιμοποιήστε τη ράγα τοποθέτησης BOAXEL για να βεβαιωθείτε ότι οι ορθοστάτες είναι ίσιοι και στη σωστή θέση πάνω στον τοίχο. Να έχετε υπόψη σας ότι διαφορετικά υλικά τοίχου μπορούν να υποστηρίξουν διαφορετικά βάρη. Για παράδειγμα, οι τοίχοι από γύψο δεν μπορούν να σηκώσουν όσο βάρος μπορούν οι τοίχοι από ξύλο, τσιμέντο ή τούβλο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο των εξαρτημάτων στερέωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα κατάστημα εργαλείων της περιοχής σας. Ολοκληρώνεται με τη ράγα ανάρτησης BOAXEL.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι ορθοστάτες είναι η βάση για την επίτοιχη λύση αποθήκευσης BOAXEL και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση τοποθετώντας τους βραχίονες BOAXEL απλά με ένα κλικ, όπου θέλετε ένα ράφι ή όποιο άλλο εξάρτημα.Η BOAXEL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους του σπιτιού με υγρασία, όπως είναι ο χώρος του πλυντηρίου.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern