Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LIVBOJ, ασύρματος φορτιστής, 504.574.88

LIVBOJ ασύρματος φορτιστής

504.574.88

€ 4,99
20 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 10 mm
Διάμετρος: 91 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 9 cm
Πλάτος: 9 cm
Ύψος: 2 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.05 kg
Μεικτό βάρος: 0.08 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.2 l
Υλικό
Υλικό
Σταυρός:
Συνθετικό καουτσούκ Πόδια:
Σιλικόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Αναβαθμιστείτε σε ασύρματη φόρτιση! Με την επιφάνεια φόρτισης LIVBOJ χρησιμοποιείτε το δικό σας καλώδιο USB-C και μετασχηματιστή. Συνδέστε το και φορτίστε το smartphone σας κάθε φορά που το ακουμπάτε κάτω.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Με πιστοποίηση Qi και συμβατό με όλα τα smartphones και τις συσκευές με πιστοποίηση Qi. Λειτουργεί για παράδειγμα με το Apple® IPhone 8 και το Samsung® Galaxy S6 ή νεότερα μοντέλα. Αν η μπαταρία σας έχει αποφορτιστεί πλήρως, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά πριν αρχίσει η φόρτιση. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μπορείτε να δείτε ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να φορτίζει όταν το σύμβολο της μπαταρίας εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Ο χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής, το επίπεδο φόρτισης, την ηλικία της μπαταρίας και τη θερμοκρασία στη γύρω περιοχή. Οι συσκευές μπορεί να θερμανθούν κατά τη φόρτιση. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και θα κρυώσουν σταδιακά μόλις φορτιστούν πλήρως. Έχει πύλη USB-C. Ο μετασχηματιστής USB και το καλώδιο USB-C δεν περιλαμβάνονται. Η ένδειξη LED σας ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης. Ο φορτιστής έχεις λαβή ασφαλείας. Μέγ. ισχύς φόρτισης επαγωγής: 5W. Μπορεί να συμπληρωθεί με το καλώδιο LILLHULT USB-C.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χρησιμοποιήστε το δικό σας καλώδιο τροφοδοσίας και μετασχηματιστή για να αναβαθμιστείτε σε ασύρματη φόρτιση.Η επιφάνεια φόρτισης LIVBOJ έχει λεπτό σχεδιασμό κι έτσι μπορείτε εύκολα να την πάρετε μαζί σας.