Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, μετασχηματιστής για ασύρματο έλεγχο, 603.426.56

TRADFRI μετασχηματιστής για ασύρματο έλεγχο

603.426.56

€ 32,00
160 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (640 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 285 mm
Βάθος: 55 mm
Ύψος: 18 mm
Ισχύς: 30 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 37 cm
Πλάτος: 6 cm
Ύψος: 3 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.23 kg
Μεικτό βάρος: 0.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.7 l
Υλικό
Υλικό
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ο μετασχηματιστής TRÅDFRI σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τον ενσωματωμένο φωτισμό σε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας και βιβλιοθήκες στον «Έξυπνο» φωτισμό IKEA. Ρυθμίστε την ένταση και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Συμπληρώνεται με το καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος FÖRNIMMA, πωλείται χωριστά. Μπορείτε να συνδέσετε έως 9 μονάδες στον μετασχηματιστή, αρκεί η συνολική ισχύς να μην ξεπερνά τα 30W. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, που πωλείται χωριστά. Μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 μετασχηματιστές LED TRÅDFRI σε μία εγκατάσταση. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής/off: <0,3W. Τάση: 220-240V. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Μια ενδεικτική λυχνία που αναβοσβήνει υποδεικνύει πότε υπερβαίνεται η μέγιστη ισχύς του μετασχηματιστή LED.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες από πηγές φωτός και να τις ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους.Χρησιμοποιήστε τον ασύρματο ροοστάτη για να ρυθμίσετε την ένταση και να ανάψετε/σβήσετε ταυτόχρονα έως και 10 πηγές φωτός - όλες θα έχουν την ίδια ρύθμιση.
Σας βοηθά να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς με τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός εξοικονομείτε ενέργεια.