Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
FORNUFTIG, καθαριστής αέρα, 31x45 cm, 504.619.37

FORNUFTIG καθαριστής αέρα, 31x45 cm

504.619.37

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Βάθος: 11 cm
Ύψος: 45 cm
Πλάτος: 31 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 57 cm
Πλάτος: 36 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.67 kg
Μεικτό βάρος: 3.59 kg
Ακαθάριστος όγκος: 25.2 l
Υλικό
Υλικό
Κάλυμμα πλάτης/ Στέγαση:
Πολυστυρενικό πλαστικό Μπροστινό πάνελ:
Πολυστυρενικό πλαστικό, 100% πολυεστέρας Πόδι:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το φίλτρο σωματιδίων είναι ένα φίλτρο HEPA 12 που απορροφά περίπου το 99,95% των μικρότερων αερομεταφερόμενων σωματιδίων, όπως η σκόνη και η γύρη, έως τα ΑΣ2,5 (μέγεθος σωματιδίων 2,5 µm). Το φίλτρο αερίου καθαρίζει τον αέρα από διάφορα επιβλαβή αέρια όπως η φορμαλδεΰδη, η οποία μπορεί να βρεθεί σε προϊόντα καθαρισμού/οικιακής χρήσης και διάφορα υφάσματα και υλικά στο σπίτι σας. Το φίλτρο αερίου βοηθάει στην ελάττωση της οσμής του καπνού, των μαγειρικών οσμών και άλλων δυσάρεστων οσμών που ίσως υπάρχουν στο σπίτι. Ο καθαρότερος αέρας βελτιώνει τον ύπνο σας, δίνει στα παιδιά σας ένα πιο υγιεινό περιβάλλον για να παίζουν και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες. Μπορείτε να ορίσετε 3 διαφορετικές ταχύτητες ανεμιστήρα και να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες του χώρου σας. Μπορείτε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, να θέσετε τον καθαριστή σε λειτουργία ύπνου, την χαμηλότερη λειτουργία με τον χαμηλότερο θόρυβο, ώστε να κοιμάστε καλά ενώ ο αέρας καθαρίζεται. Περιλαμβάνεται το φίλτρο μικροσωματιδίων. Το φίλτρο αερίου πωλείται χωριστά. Ο καθαριστής αέρα συνοδεύεται από φίλτρο σωματιδίων, ώστε να καθαρίζει τον αέρα από διάφορα σωματίδια όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα φίλτρο αερίου και να χρησιμοποιήσετε τα δύο φίλτρα μαζί. Καθαρίζει τον αέρα σε έναν χώρο έκτασης έως 8-10 τ.μ., ανάλογα την ταχύτητα του ανεμιστήρα στην οποία λειτουργεί ο καθαριστής. Τοποθετήστε τον καθαριστή αέρα όπου η κυκλοφορία του αέρα δεν εμποδίζεται από άλλα αντικείμενα. Κατάλληλο για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ακόμα και στα δωμάτια των μικρότερων παιδιών. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Ελέγχετε το φίλτρο τακτικά για να δείτε αν είναι λερωμένο. Μία ένδειξη LED φωτίζει όταν χρειάζεται να ελέγξετε τα φίλτρα σας και πιθανώς να τα αντικαταστήσετε. Προτείνουμε να αλλάζετε το φίλτρο μέσα σε 6 μήνες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
David Wahl
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να αναπνέει πιο καθαρό αέρα, συμβάλλουμε σε μία πιο υγιεινή ζωή στο σπίτι.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το χερούλι σας βοηθάει να μετακινείτε τον ιονιστή μεταξύ διαφορετικών δωματίων μέσα στο σπίτι και να τον τοποθετείτε εκεί που τον χρειάζεστε περισσότερο. Όταν τον τοποθετείτε στον τοίχο μπορείτε να αφαιρέσετε το χερούλι.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern