Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
TRADFRI, λαμπτήρας LED E27 806 lumen, ασύρματης ρύθμισης χρωματικό και λευκό φάσμα, 704.391.58

TRADFRI λαμπτήρας LED E27 806 lumen, ασύρματης ρύθμισης χρωματικό και λευκό φάσμα

704.391.58

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 806 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ισχύς: 8.9 W
Ύψος: 120 cm
Διάμετρος: 60 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 16 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.06 kg
Μεικτό βάρος: 0.16 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.0 l
Υλικό
Υλικό
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Προσθέστε την πύλη δικτύου και την εφαρμογή και αλλάξετε επίσης σε: Ψυχρός ουρανός (6000 Kelvin), Δροσερό φως ημέρας (5000 Kelvin), Ανατολή (3000 Kelvin), Ροδάκινο, Σκούρο κόκκινο, Ανοικτό ροζ, Σκούρο ροζ, Σκούρο μοβ, Μπλε, Κιτρινοπράσινο και Κίτρινο. Χρειάζεστε μία από τις συσκευές ελέγχου της σειράς TRÅDFRI (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή ασύρματο αισθητήρα κίνησης) για να συνδέσετε τις πηγές φωτός με την πύλη δικτύου και την εφαρμογή. Το φως από αυτόν τον λαμπτήρα LED είναι ισοδύναμο με το φως από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυρακτώσεως 40W. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,3W. Χρησιμοποιήστε έναν λαμπτήρα σε ιριδίζον λευκό χρώμα αν έχετε ένα απλό καπέλο φωτιστικού ή φωτιστικό και θέλετε έναν ομοιόμορφο και διάχυτο φωτισμό. Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή IKEA Home Smart από το Google Play ή το App Store, ανάλογα την συσκευή που έχετε. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. Προσθέστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να ελέγχετε μέσω Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Home. Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε Ψυχρό λευκό (4000 Kelvin), Θερμό λευκό (2700 Kelvin), Θερμό (2200 Kelvin), Φως κεριού (1780 Kelvin), Κεχριμπάρι, Σκούρο ροδάκινο, Ροζ, Ανοιχτό μοβ και Ανοιχτό μπλε. Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Το τηλεχειριστήριο και η πύλη δικτύου TRÅDFRI πωλούνται ξεχωριστά. Ο λαμπτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι. Δεν περιέχει υδράργυρο. Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου TRÅDFRI (πωλείται χωριστά) και την εφαρμογή IKEA Home Smart, μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε συνολικά 20 χρώματα/λευκούς τόνους. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ομάδες φωτός και να τις ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi