Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
HALLBAR, λύση διαλογής απορριμάτων συρόμενο, 22 l, 093.088.25

HALLBAR λύση διαλογής απορριμάτων συρόμενο, 22 l

093.088.25

€ 32,98
160 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μέγεθος:
22 l
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (887 KB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 22 l
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
HALLBAR κάδος, 22 l (20420203)
Ποσότητα: x1

HALLBAR συρόμενος σκελετός για διαλογή απορριμμάτων (20422853)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Κουβάς/ Καπάκι/ Μεντεσές/ Δαχτυλίδι:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο) Λαβή:
Ενισχυμένο πλαστικό πολυαμιδίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο) Δίσκος/ Σκελετός:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο) Γωνιακό εξάρτημα:
Ενισχυμένο πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο) Οδηγοί:
Ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Αναρωτιέστε πως τα απορρίμμματά σας μπορούν να γίνουν νέες πηγές ενέργειας; Η σειρά HÅLLBAR σας βοηθάει να ξεχωρίζετε διαφορετικά υλικά σε διαφορετικούς κάδους - μια απλή πράξη που θα δώσει νέα ζωή στα απορρίμματα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση ενός ντουλαπιού.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Henrik Preutz
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Κάδος με καπάκι: Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Συρόμενος σκελ για διαλ απορριμ: Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να ελαττώσουν ή να διαχειριστούν τα απόβλητά τους, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι κάδοι HÅLLBAR είναι σχεδιασμένοι για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Αυτός ο κάδος είναι ιδανικός για διαλογή χαρτονιού, πλαστικού, χαρτιού, μπουκαλιών, γυαλιού, κονσερβών, φακέλων και διαφημιστικών εντύπων.Το καπάκι που κρύβει τα απορρίμματά σας, περιλαμβάνεται. Αφαιρείται για εύκολο καθάρισμα ή όταν θέλετε να μένει ο κάδος ανοιχτός.
Ένας δακτύλιος στην πάνω άκρη του κάδου κρύβει την σακούλα απορριμμάτων και την κρατάει στη θέση της. Αφαιρείται είτε για εύκολο καθάρισμα ή όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.Τοποθετήστε αυτόν τον συρόμενο σκελετό μέσα στο ντουλάπι σας και κρύψτε τη διαλογή απορριμμάτων πίσω από μια πόρτα. Τοποθετείται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ντουλάπια σε όλο το σπίτι.
Ο συρόμενος σκελετός σας παρέχει γρήγορη πρόσβαση και βλέπετε καλύτερα τα απορρίμματα που ξεχωρίζετε, ενώ κρατάει τους κάδους σταθερούς. Σύρετέ τον έξω για να τα ξεχωρίσετε και σπρώξτε τον στην θέση του όταν τελειώσετε.Στην κουζίνα, τοποθετήστε τη διαλογή απορριμμάτων όσο πιο κοντά στο νεροχύτη γίνεται, καθώς εκεί δημιουργούνται τα περισσότερα απορρίμματα και έτσι αποφεύγετε να λερώσετε τον χώρο.
Το πτυσσόμενο χερούλι σας διευκολύνει να μεταφέρετε τον κάδο μέχρι το σημείο συλλογής απορριμμάτων.Ο κάδος έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να είναι πιο εύκολο να τον καθαρίσετε.
Το αυτοκόλλητο μπορεί να κολλήσει πάνω στον κάδο για να σημειώσετε τι απορρίμματα πετάτε. Ζωγραφίστε ή γράψτε πάνω στο αυτοκόλλητο για να είναι ξεκάθαρο τί πετάτε σε ποιον κάδο.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα