Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ντουλάπι βάσης με ράφι, 40x60x75 cm, 104.404.14

ENHET ντουλάπι βάσης με ράφι, 40x60x75 cm

104.404.14

€ 50,00
250 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 40.0 cm
Βάθος: 60.0 cm
Ύψος: 75.0 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 16 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 81 cm
Πλάτος: 61 cm
Ύψος: 9 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 14.08 kg
Μεικτό βάρος: 15.11 kg
Ακαθάριστος όγκος: 43.9 l
Υλικό
Υλικό
Πλαϊνή επιφάνεια/ βάση/ Ράφι/ Εσωτερικό υλικό:
Μοριοσανίδα και ινοσανίδα με γέμιση από κυψελωτό χαρτί (100% ανακυκλωμένο χαρτί), Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη Πίσω τραβέρσα:
Μοριοσανίδα, Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη Πλάτη:
Iνοσανίδα, Επένδυση πλαστικού
Σύνοψη
Σύνοψη
Με τη σειρά ΕΝΗΕΤ μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την κουζίνα σας. Αυτό το ντουλάπι με ράφι είναι ιδανικό για πράγματα όπως κατσαρόλες, μπολ ή μικροσυσκευές. Διαμορφώστε το με την πόρτα ΕΝΗΕΤ της επιλογής σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για μία ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται οι βίδες για να στερεώσετε τον πάγκο στο ντουλάπι βάσης. Περιλαμβάνονται βίδες για να συνδέσετε διάφορα ντουλάπια βάσης. Μαζί με το ντουλάπι περιλαμβάνονται 2 μεντεσέδες. Επιφάνεια εργασίας, πόρτα, πόμολο ή χερούλι και μπάζα, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 1 πόρτα ΕΝΗΕΤ (40x75 cm), πωλείται χωριστά. Πρέπει να συμπληρωθεί με 2 πόδια ΕΝΗΕΤ για ντουλάπι, πωλούνται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα ντουλάπι με ράφι που παρέχει χώρο αποθήκευσης για μαγειρικό εξοπλισμό όμως μπολ ή μικροσυσκευές.Μπορείτε να αφήσετε τα πόδια να φαίνονται ή να τα κρύψετε πίσω από τη μπάζα ΕΝΗΕΤ για μία πιο ομοιόμορφη εμφάνιση και πιο εύκολο καθάρισμα.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Εσείς αποφασίζετε για το στιλ επιλέγοντας την πόρτα που σας αρέσει από τη σειρά ΕΝΗΕΤ.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi