Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ROSENSKARM, εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα, 904.443.66

ROSENSKARM εργονομικό μαξιλάρι, ύπνος στο πλάι/ανάσκελα

904.443.66

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 33 cm
Πλάτος: 50 cm
Ύψος: 12 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 51 cm
Πλάτος: 34 cm
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.83 kg
Μεικτό βάρος: 0.89 kg
Ακαθάριστος όγκος: 20.8 l
Υλικό
Υλικό
Κάλυμμα:
99% πολυεστέρας, 1% elastane Εσωτερικό υλικό:
Αφρός μνήμης πολυουρεθάνης, Αφρός πολυουρεθάνης Σωλήνωση/ Εσωτερικό ύφασμα:
100% πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένα εργονομικό μαξιλάρι γεμάτο άνεση. Διαφορετικά ύψη δίνουν την κατάλληλη στήριξη σε αυτούς που κοιμούνται στο πλάι αλλά και ανάσκελα. Στο εσωτερικό, μια στρώση από εύπλαστο αφρό και μια στρώση από υποστηρικτικό αφρό σας προσφέρουν την απόλυτη άνεση.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ταιριάζει με την μαξιλαροθήκη ROSENSKÄRM για εργονομικό μαξιλάρι. Αριθμός κλωστών: 236. Ο αριθμός κλωστών δηλώνει τον αριθμό των κλωστών ανά τετραγωνική ίντσα του υφάσματος. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός αυτός, τόσο πιο πυκνή είναι η ύφανση του υφάσματος.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αν κοιμάστε στο πλάι χρησιμοποιήστε την ψηλότερη πλευρά του εργονομικού μαξιλαριού και αν κοιμάστε ανάσκελα χρησιμοποιήστε την χαμηλότερη πλευρά. Αν αλλάζετε στάσεις συχνά, γυρίστε το και αποφασίστε ποια πλευρά σας ταιριάζει καλύτερα.Δεν είναι ούτε πολύ σκληρό, ούτε πολύ μαλακό. Αυτό το εργονομικό μαξιλάρι έχει μία στρώση από μαλακό αφρό και μία στρώση από πιο πυκνό αφρό, που θα δώσουν στο κεφάλι και τον αυχένα σας άνετη και σωστή στήριξη.
Η επάνω στρώση από αφρό μνήμης παίρνει το σχήμα του σώματός σας και απορροφά την πίεση από το κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους. Είναι πολύ άνετο, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του δωματίου σας.Επιλέξτε αυτό το εργονομικό μαξιλάρι αν κοιμάστε ανάσκελα ή στο πλάι.
Το μαλακό υφασμάτινο κάλυμμα αναπνέει και δεν συγκεντρώνει υγρασία.Το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C. Έτσι το μαξιλάρι σας διατηρείται καθαρό και φρέσκο, χωρίς ανεπιθύμητα ακάρεα σκόνης.