Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
KRUMMELUR, στρώμα αφρού για κούνια, 803.554.50

KRUMMELUR στρώμα αφρού για κούνια

803.554.50

€ 69,99
345 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 140 cm
Πλάτος: 70 cm
Πάχος: 8 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 141 cm
Πλάτος: 71 cm
Ύψος: 9 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.12 kg
Μεικτό βάρος: 3.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 84.4 l
Υλικό
Υλικό
Επένδυση στρώματος/ Επένδυση στρώματος:
64% πολυεστέρας, 36% βαμβάκι Γέμισμα παπλώματος:
Πολυεστερικές βάτες Εσωτερικό ύφασμα:
Πολυπροπυλαίνιο χωρίς ύφανση Αναπαυτικό υλικό:
Αφρός πολυουρεθάνης 28 kg/cu.m.
Σύνοψη
Σύνοψη
Τα στρώματα κούνιας μας είναι κατασκευασμένα από ασφαλή και βιώσιμα υλικά. Όλα είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελέγχονται σύμφωνα με αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας. Έτσι, θα κοιμάστε ήσυχοι, όπως και το παιδί σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Για λόγους ασφαλείας, είναι σημαντικό το στρώμα να εφαρμόζει τέλεια στην κούνια έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό ενδιάμεσα. Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τα σεντόνια με λάστιχο IKEA για τις βρεφικές κούνιες. Έχουν διαστάσεις προσαρμοσμένες στα στρώματά μας, που σημαίνει ότι το στρώμα διατηρεί ασφαλές το σχήμα και το μέγεθός του. Στρώμα σε συσκευασία ρολού. Επανακτά το κανονικό του σχήμα μετά από 3-4 ημέρες. Κατάλληλο για κούνιες με εσωτερικές διαστάσεις 70x140 cm. Συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 16890, μια απαίτηση που καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης, Comité Européen de Normalisation (CEN). Πλύνετε το κάλυμμα ανάποδα με το φερμουάρ κλειστό.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Όλα τα στρώματα IKEA, συμπεριλαμβανομένων των στρωμάτων για καναπέδες, είναι απαλλαγμένα από χημικά επιβραδυντικά φλόγας, εκτός αν αυτό απαιτείται από την τοπική νομοθεσία. Χρησιμοποιούμε υλικά με ιδιότητες αντίστασης στη φωτιά, όπως φράγματα από ίνες.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το εξωτερικό κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.Ένα σταθερό εσωτερικό κάλυμμα αυξάνει την πυρασφάλεια του στρώματος και σας διευκολύνει να τοποθετείτε το εξωτερικό κάλυμμα μετά το πλύσιμο. Επίσης, εμποδίζει τα παιδιά να βάζουν το περιεχόμενο του στρώματος στο στόμα τους.
Το φερμουάρ αυτού του στρώματος έχει μία μικρή θήκη όπου μπορείτε να κρύψετε τον μηχανισμό από τα χεράκια των παιδιών.Το στρώμα έχει δύο διαφορετικές επιφάνειες - μία κυματιστή πλευρά με μέτρια σκληρότητα και μία ομοιόμορφη πλευρά που είναι πιο σκληρή.