Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Σταθμοί Χαράς


Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, υλοποιεί από το 2013 το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», το οποίο αποτελείται από ολοκληρωμένες δράσεις υποστήριξης και ενίσχυσης δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Για την υλοποίηση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς»  η ΙΚΕΑ συνεργάζεται με τις αρμόδιες Δημοτικές Αρχές και τους παιδαγωγούς και αναλαμβάνει την πλήρη διαμόρφωση των χώρων των σταθμών, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές τους ανάγκες και αξιοποιώντας την εμπειρία των διακοσμητών της ΙΚΕΑ.

Στόχος του προγράμματος είναι  να δημιουργούνται πλήρως εξοπλισμένες, λειτουργικές και ασφαλείς υποδομές με νέο χρώμα και «φρέσκια» αισθητική.


Από το 2013, μέσω του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», η ΙΚΕΑ έχει προσφέρει πλήρη εξοπλισμό σε 77 βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας μία πιο λειτουργική και όμορφη καθημερινότητα σε περισσότερα από 3.300 παιδιά. Τα προϊόντα που έχουν διατεθεί για την βελτίωση των υποδομών των σταθμών αυτών ξεπερνούν τις  730.000€ (λιανική αξία).

Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να τους προσφέρουμε τα χαμόγελα που τους αξίζουν.

Πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Περιηγήσου στον χάρτη και ανακάλυψε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που έχουν εξοπλιστεί από το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς».