Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

4 τρόποι για να ξυπνάτε πιο ευχάριστα

Το ξύπνημα τις καθημερινές είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε να κάνετε μεγάλες αποστάσεις για το γραφείο και διάφορες συναντήσεις. Γι’ αυτό και εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να κερδίζουμε λίγο ύπνο ακόμα. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι με αυτές τις ιδέες θα γίνεται πρωινοί τύποι αλλά θα ξυπνάτε πιο ήρεμοι και ευδιάθετοι.

Γυμναστική στο σπίτι

Θέλετε να πάτε για γυμναστική αλλά έξω έχει πολύ ζέστη και το γυμναστήριο είναι ακριβό; Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, μία ωραία λύση είναι να έχετε έναν χώρο στο σπίτι για να γυμνάζεστε.

Ο,τι χρειάζεστε για το μωρό σας σε έναν τοίχο

Έχει αρχίσει το υπνοδωμάτιό σας να μεταμορφώνεται σε παιδικό δωμάτιο; Αναρωτιέστε για το πώς θα υποδεχθείτε το μωρό σας στο σπίτι; Αυτή η ιδέα θα σας λύσει τα χέρια.

Μεταφέρουμε το σαλόνι μας έξω

Αν είστε τόσο τυχεροί ώστε να έχετε μπαλκόνι, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε τέλειο. Είναι κάτι παραπάνω από ένας χώρος για να απολαμβάνετε τον ήλιο. Είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο σε εξωτερικό χώρο, που μπορείτε να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο θέλετε.

Επιμεληθείτε τα γκάτζετ όλης της οικογένειας

Ένα σημείο όπου θα είναι όλοι οι φορτιστές συγκεντρωμένοι είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Θα κερδίσετε χρόνο από το να τους ψάχνετε. Ακόμα και όλα τα καλώδια θα είναι πιο τακτοποιημένα. Εδώ λοιπόν είναι συγκεντρωμένες μερικές ιδέες για να οργανώσετε τα διάφορα γκάτζετ στο σημείο του σπιτιού που βολεύει περισσότερο.

Η δύναμη του υφάσματος

Σε όλους αρέσει μία ανακαίνιση του σπιτιού, σωστά; Με ποιο τρόπο λοιπόν μπορείτε να πετύχετε μία μεγάλη αλλαγή χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο; Υφάσματα. Δεν πιστεύετε πόσο μεγάλη αλλαγή μπορούν να φέρουν στο σπίτι. Οπότε, παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια.

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πολυαγαπημένη μας μπλε τσάντα

Αγαπάμε τη μπλε τσάντα FRAKTA για πολλούς λόγους: ανθεκτικό πλαστικό, καθαρίζεται εύκολα, ελαφριά, οικονομική. Οι χρήσεις της; Άπλυτα, διαλογή απορριμμάτων, μετακόμιση; Δείτε τις δικές μας ιδέες για να κάνετε αυτή την τσάντα πιο λειτουργική.

Τέσσερις τρόποι για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Πολλές φορές το να αλλάξετε θέση σε ένα έπιπλο μπορεί να φέρει την ανανέωση που ζητάτε. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους για να αλλάξετε λίγο το σαλόνι σας και να έχετε τελικά το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ανοίγουν τα σχολεία, αλλαγές στην κουζίνα

Κάποιες φορές το να επαναφέρετε την οικογένεια στο σχολικό πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο από την ίδια τη ρουτίνα του σχολείου. Τώρα μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολο. Τα παιδιά μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν και ίσως να τους αρέσει και όλη αυτή η διαδικασία. Βάζοντας σε ένα χώρο το κολατσιό τους για το σχολείο θα το παίρνουν μόνα τους για να το βάζουν στην τσάντα τους και δεν θα χρειάζεται να τους το δίνετε εσείς. Άρα έχετε μία ευθύνη λιγότερη (για τώρα τουλάχιστον).