Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

5 ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό δωμάτιο

Είναι δύσκολο να εμπνευστείτε σε έναν χώρο που είναι τελείως άδειος και χωρίς προσωπικότητα. Για αυτό, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και δώστε το προσωπικό σας στιλ. Αυτές οι ιδέες λογικά δεν θα κάνουν πιο εύκολα τα ξενύχτια για διάβασμα αλλά θα σας εμπνεύσουν. Πιστέψτε το, γίνεται!

Φτιάξτε μία γωνιά για διάβασμα

Πολλά παιδιά δεν θέλουν τον χώρο διαβάσματος απομονωμένο. Δημιουργήστε μία γωνιά στην κουζίνα, στο καθιστικό, ακόμα και στο χολ, αφιερωμένη στο διάβασμα των παιδιών.

Το τέλειο γραφείο για την πρώτη δημοτικού

Η σχολική χρονιά έχεις ξεκινήσει και το μικρό σας πάει πρώτη δημοτικού. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα γραφείο για να μπορούν να συγκεντρωθούν να διαβάσουν και να κάνουν χειροτεχνίες τους.

Η ζωή στο σπίτι με τα παιδιά

Ρίξτε μία ματιά στο παιδικό δωμάτιο (αν τολμάτε!). Το πιθανότερο είναι μερικά πράγματα να είναι ακατάστατα ή ακόμη και όλο το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο έχει φτιαχτεί για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν, να κάνουν χειροτεχνίες και να δημιουργήσουν, αλλά και όταν τελειώσουν με το παιχνίδι να μπορούν να συμμαζέψουν το δωμάτιο.