Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ξεκινήστε την μέρα σας με τάξη, μέρος I

Δημιουργήσαμε 3 διαφορετικές λύσεις για το υπνοδωμάτιο για να ξεκινάτε τη μέρα σας. Αυτή είναι για εσάς που έχετε πιεσμένο πρόγραμμα.

Τρόποι για να «φωτίσετε» τις δραστηριότητές σας

Όταν επιλέγετε φωτισμό για το σπίτι σας, αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο να σας αρέσει το φωτιστικό. Είναι ωραίο να φτιάξετε έναν χώρο που θα εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες και θα τον κάνει πιο άνετο. Σκεφτείτε: Τι κάνετε σε κάθε χώρο του σπιτιού; Πώς ο φωτισμός θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη την κάθε σας μέρα; Υιοθετήστε αυτές τις ιδέες:

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με στιλ

Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Linda Åhman μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να υποδεχτούμε και εμείς το φθινόπωρο στο σπίτι με τις νέες τάσεις.

Ένας χώρος για δουλειά, ξεκούραση και διασκέδαση

Όταν ο Αντώνης ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο, ήθελε να ανανεώσει το δωμάτιό του και να το μετατρέψει σε ένα στούντιο κατάλληλο για διάβασμα, ύπνο, ξεκούραση και βράδια με τους φίλους του. Ζητήσαμε από μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων να τον βοηθήσει ώστε να φτιάξει τον χώρο που ονειρευόταν.

5 ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό δωμάτιο

Είναι δύσκολο να εμπνευστείτε σε έναν χώρο που είναι τελείως άδειος και χωρίς προσωπικότητα. Για αυτό, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και δώστε το προσωπικό σας στιλ. Αυτές οι ιδέες λογικά δεν θα κάνουν πιο εύκολα τα ξενύχτια για διάβασμα αλλά θα σας εμπνεύσουν. Πιστέψτε το, γίνεται!