Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ιδέες για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με πολλές αποθηκευτικές λύσεις

Δείτε πως ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων σχεδίασε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο που αφήνει την φαντασία των παιδιών ελεύθερη, με αρκετό χώρο για να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με τη βοήθεια αποθηκευτικών χώρων.

Δώστε χρώμα στο καθιστικό και κάνετε την οργάνωση παιχνίδι

Η ομαδοποίηση των αντικειμένων σας γίνεται πιο εύκολη με τον διαχωρισμό χρωμάτων. Εκτός από αυτό, τα χρώματα φτιάχνουν και την διάθεση. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα φέρουν την τάξη και το χαμόγελο στο σπίτι σας.

Όταν μοιράζεστε το υπνοδωμάτιό σας με το μωρό σας

Είτε μοιράζεστε το υπνοδωμάτιο επειδή το θέλετε, είτε από ανάγκη, εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον χώρο λειτουργικό και ευχάριστο για όλους.

Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα

Όταν εργάζεστε, έχετε παιδιά και πολλές άλλες δραστηριότητες, πάντα λίγη ξεκούραση και χαλάρωση είναι απαραίτητη. Δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις στιγμές ηρεμίας.

Ένα σπίτι που αλλάζει με βάση τις ανάγκες σας

Εξελισσόμαστε, αποκτούμε νέα ενδιαφέροντα, υιοθετούμε νέες εφαρμογές και τεχνολογίες. Αλλάζουμε συνεχώς πράγματα μέσα στο σπίτι μας για να έχουμε μεγαλύτερη άνεση. Διαλέγουμε ευέλικτα και λειτουργικά έπιπλα που μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Εμπνευστείτε από αυτό το σπίτι που έχει σχεδιαστεί από την Åsa Dyberg για τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2019.

Ετοιμάστε ένα ωραίο οικογενειακό τραπέζι με 4 απλά βήματα

Όλοι οι γονείς ξέρουν τη δυσκολία που απαιτεί ένα οικογενειακό τραπέζι με όλα τα μέλη της παρόντα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν.

Τρόποι για να «φωτίσετε» τις δραστηριότητές σας

Όταν επιλέγετε φωτισμό για το σπίτι σας, αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο να σας αρέσει το φωτιστικό. Είναι ωραίο να φτιάξετε έναν χώρο που θα εξυπηρετεί όλες σας τις ανάγκες και θα τον κάνει πιο άνετο. Σκεφτείτε: Τι κάνετε σε κάθε χώρο του σπιτιού; Πώς ο φωτισμός θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη την κάθε σας μέρα; Υιοθετήστε αυτές τις ιδέες:

4 τραπέζια, 5 τρόποι για να τα τοποθετήσετε

Το καθιστικό είναι συνήθως το δωμάτιο που μία οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο, κάνοντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό τα έπιπλά σας να είναι λειτουργικά. Εδώ έχουμε 4 τραπέζια, αλλά 5 τρόπους για να τα αξιοποιήσετε.

Πώς να γίνετε δημιουργικοί με μία νησίδα κουζίνας

Οι νησίδες κουζίνας είναι ένα πολύ λειτουργικό έπιπλο για να χρησιμοποιείται μόνο στην κουζίνα. Δείτε πως μπορoύν να φανούν χρήσιμες και σε άλλους χώρους του σπιτιού.