Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Γεύμα για… έναν

Τις γιορτές είχαμε σπίτι μας καλεσμένους, είτε ήμασταν καλεσμένοι σε σπίτια φίλων. Ήρθε η ώρα λοιπόν για λίγες στιγμές ηρεμίας για τον καθένα. Για αυτό, ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο γεύμα για να απολαύσετε μόνοι σας.

Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα

Όταν εργάζεστε, έχετε παιδιά και πολλές άλλες δραστηριότητες, πάντα λίγη ξεκούραση και χαλάρωση είναι απαραίτητη. Δείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις στιγμές ηρεμίας.

5 ιδέες για να χαλαρώσετε

Είτε είστε μόνοι σας είτε με παρέα και θέλετε να απολαύσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης, σε αυτές τις ιδέες θα βρείτε τον τρόπο.

Χαλάρωση στο σπίτι

Η καθημερινή ζωή είναι απαιτητική και όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα για ξεκούραση. Έτσι, σκεφτήκαμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε γωνιές στο σπίτι που θα απολαμβάνετε μερικές στιγμές ηρεμίας.

Οργάνωση στο μπάνιο σας

Δείτε πως μπορείτε να ξεκινάτε εύκολα και ξεκούραστα την ημέρα σας μαζί με την οικογένειά σας.

Ένα ζεστό καθιστικό για να φιλοξενείτε τους φίλους σας

Τι είναι αυτό που σας μαγνητίζει στο σπίτι ενός ανθρώπου; Να είναι φιλόξενο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτό και φτιάξαμε ένα άνετο, λειτουργικό και μικρό καθιστικό που έχει τα πάντα. Από αποθηκευτικούς χώρους μέχρι λύσεις για ύπνο. Ελάτε να δείτε!

O κατάλληλος φωτισμός για χαλάρωση

Με λίγη φαντασία, το σπίτι σας μπορεί να γίνει ο παράδεισος που ονειρεύεστε. Και με τη σωστή επιλογή φωτισμού μπορείτε να τονίσετε τα αντικείμενα που έχουν αξία για εσάς.