Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΟΥ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Φτιάξτε την δική σας ανοιχτή ντουλάπα

Χρησιμοποιείστε ανοιχτή αποθήκευση για να βλέπετε συνέχεια τα αγαπημένα σας ρούχα. Με ένα σύστημα αποθήκευσης ρούχων προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, θα βρίσκετε εύκολα τα ρούχα που ψάχνετε.

Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους σε ένα μικρό διαμέρισμα

Πώς μπορείτε να έχετε ό,τι χρειάζεστε σε ένα μικρό διαμέρισμα; Με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, λειτουργικά έπιπλα και ανάλαφρη διακόσμηση! «Με μερικές ιδέες μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο μεγάλος από ότι είναι στην πραγματικότητα.» Για παράδειγμα όταν βάζετε στον χώρο σας είδη σε λευκό χρώμα, τότε δείχνει μεγαλύτερος.

Γίνετε ευρηματικοί δημιουργώντας διαχωριστικά

Έχετε ένα μικρό, ενιαίο δωμάτιο αλλά χρειάζεστε χώρο για να φιλοξενείτε φίλους σας, να δουλεύετε ή να χαλαρώνετε μόνοι σας; Έχουμε 5 ιδέες για να έχετε ένα… δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο.

Τέσσερις τρόποι για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Πολλές φορές το να αλλάξετε θέση σε ένα έπιπλο μπορεί να φέρει την ανανέωση που ζητάτε. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους για να αλλάξετε λίγο το σαλόνι σας και να έχετε τελικά το ιδανικό αποτέλεσμα.

Όχι πια ανεκμετάλλευτοι χώροι στην κουζίνα

Κάθε κουζίνα έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα: ντουλάπια, πάγκους, νεροχύτη… και αρκετά ανεκμετάλλευτα σημεία. Ας δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τα πλαϊνά των ντουλαπιών που μόνο σκόνη μαζεύουν μέχρι τώρα.