Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Πως να περάσετε χρόνο με τους γείτονές σας μία βροχερή μέρα

Πολλές φορές ο καιρός μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει να περάσετε τον χρόνο σας έξω, κάνοντας μία βόλτα και ξαφνικά να αρχίσει να βρέχει. Για αυτό, ανακαλύψτε μερικές εύκολες ιδέες για το πως μπορείτε να «βάλετε φως» ακόμη και στις πιο βροχερές μέρες.

Ένα ζεστό καθιστικό για να φιλοξενείτε τους φίλους σας

Τι είναι αυτό που σας μαγνητίζει στο σπίτι ενός ανθρώπου; Να είναι φιλόξενο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτό και φτιάξαμε ένα άνετο, λειτουργικό και μικρό καθιστικό που έχει τα πάντα. Από αποθηκευτικούς χώρους μέχρι λύσεις για ύπνο. Ελάτε να δείτε!

Ο κατάλληλος φωτισμός για την κουζίνα σας

Είτε τρώτε πρωινό και απαντάτε στα mails σας, είτε έχετε καλέσει τους φίλους σας σε δείπνο, με τον σωστό φωτισμό θα δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε ώρα. Ένα φωτιστικό με ροοστάτη, θα σας βοηθήσει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός.