Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Μίνιμαλ λεπτομέρειες σε ένα μικρό και στιλάτο υπνοδωμάτιο

Μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων αντιμετώπισε την πρόκληση να φτιάξει ένα όμορφο μικρό υπνοδωμάτιο συνδυάζοντας στιλ και οργάνωση.

Ιδέες και λύσεις οργάνωσης για τον χώρο πλυντηρίου

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Kristina Pospelova μας βοηθάει να φτιάξουμε έναν χώρο πλυντηρίου ακόμη και ο χώρος είναι περιορισμένος.

Ένα ευέλικτο γραφείο στο καθιστικό σας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την επιλογή να δουλεύουν από το σπίτι τους, άλλοι πιο συχνά και άλλοι πιο σπάνια. Αν το σπίτι σας είναι μικρό, φτιάξτε ένα γραφείο σε μία γωνιά του καθιστικού. Ακολουθήστε αυτές τις ιδέες για να έχετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου στο σπίτι.

4 τραπέζια, 5 τρόποι για να τα τοποθετήσετε

Το καθιστικό είναι συνήθως το δωμάτιο που μία οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο, κάνοντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό τα έπιπλά σας να είναι λειτουργικά. Εδώ έχουμε 4 τραπέζια, αλλά 5 τρόπους για να τα αξιοποιήσετε.

Ένας χώρος για δουλειά, ξεκούραση και διασκέδαση

Όταν ο Αντώνης ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο, ήθελε να ανανεώσει το δωμάτιό του και να το μετατρέψει σε ένα στούντιο κατάλληλο για διάβασμα, ύπνο, ξεκούραση και βράδια με τους φίλους του. Ζητήσαμε από μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων να τον βοηθήσει ώστε να φτιάξει τον χώρο που ονειρευόταν.

Ένα ονειρεμένο φοιτητικό σπίτι

Έχει λίγους αποθηκευτικούς χώρους και είναι αρκετά μικρό. Καλώς ήρθατε στο φοιτητικό σας σπίτι. Ζητήσαμε λοιπόν τις συμβουλές της Εμμανουέλλας, Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ώστε να φτιάξουμε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι.