Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΜΠΑΝΙΟ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Ιδέες και λύσεις οργάνωσης για τον χώρο πλυντηρίου

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Kristina Pospelova μας βοηθάει να φτιάξουμε έναν χώρο πλυντηρίου ακόμη και ο χώρος είναι περιορισμένος.

Μικρές προσθήκες για να βάλετε τάξη στο σπίτι σας

Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός μήνας για να οργανώσετε το σπίτι σας. Ακόμη και οι μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά. Τα κουτιά αποθήκευσης και τα χειροποίητα καλάθια είναι εύκολες και οικονομικές λύσεις.

Εύκολοι στόχοι για τη νέα χρονιά

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Όταν επισκεφτήκαμε το σπίτι της Εύας, μας έδειξε πώς μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν την κάθε μας μέρα καλύτερη.

Χαλάρωση στο σπίτι

Η καθημερινή ζωή είναι απαιτητική και όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα για ξεκούραση. Έτσι, σκεφτήκαμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε γωνιές στο σπίτι που θα απολαμβάνετε μερικές στιγμές ηρεμίας.

Παράδεισος στην πόλη

Αυτή η μοντέρνα όαση σχεδιάστηκε από τις διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων Nina Parkeborn και Pella Hedeby για τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2019 και ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα φωτεινό και ευάερο σπίτι για πλήρη χαλάρωση.

Οργάνωση στο μπάνιο σας

Δείτε πως μπορείτε να ξεκινάτε εύκολα και ξεκούραστα την ημέρα σας μαζί με την οικογένειά σας.