Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Γιατί το φως στο υπνοδωμάτιο έχει μεγάλη σημασία

Αν θέλετε να σας παίρνει εύκολα ο ύπνος, πρέπει να επιλέξετε έναν σωστό φωτισμό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το φως και ο ύπνος δε συνδυάζονται πολύ καλά, αλλά το να κατανοήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει να κοιμηθούμε καλύτερα και να ξυπνήσουμε γεμάτοι ενέργεια.

Ο φωτισμός που θα σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα

Ο ρυθμιζόμενος σε ένταση φωτισμός και η απομάκρυνση των ηλεκτρονικών συσκευών, σας βοηθούν να κοιμάστε καλύτερα. Τα επίπεδα φωτός στο υπνοδωμάτιό σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Ακολουθήστε αυτές τις τέσσερις συμβουλές για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του φωτός για έναν καλύτερο ύπνο.

Ο κατάλληλος φωτισμός για την κουζίνα σας

Είτε τρώτε πρωινό και απαντάτε στα mails σας, είτε έχετε καλέσει τους φίλους σας σε δείπνο, με τον σωστό φωτισμό θα δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε ώρα. Ένα φωτιστικό με ροοστάτη, θα σας βοηθήσει να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός.

O κατάλληλος φωτισμός για χαλάρωση

Με λίγη φαντασία, το σπίτι σας μπορεί να γίνει ο παράδεισος που ονειρεύεστε. Και με τη σωστή επιλογή φωτισμού μπορείτε να τονίσετε τα αντικείμενα που έχουν αξία για εσάς.

Ξύπνησε το μωρό σας μέσα στη νύχτα;

Ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά και αγάπη από την πρώτη στιγμή.
Από την άλλη φέρνει και πολλά ξενύχτια.
Με τον κατάλληλο φωτισμό, θα κάνετε τα ξενύχτια μία πιο εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.