Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

5 ιδέες για να μπορείτε να διαβάσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού

Είναι απαραίτητο και ίσως δύσκολο να έχετε κάποιον χώρο στο σπίτι που να μπορείτε να εργάζεστε ή να διαβάζετε. Το να βρείτε τον χώρο για να το κάνετε όμως είναι πολύ εύκολο. Σε έναν καναπέ, στην τραπεζαρία ή σε έναν διαμορφωμένο χώρο οπουδήποτε στο σπίτι που θα βοηθήσει εσάς και τα μικρά σας να συγκεντρωθείτε.

Ένας χώρος για δουλειά, ξεκούραση και διασκέδαση

Όταν ο Αντώνης ξεκίνησε το Πανεπιστήμιο, ήθελε να ανανεώσει το δωμάτιό του και να το μετατρέψει σε ένα στούντιο κατάλληλο για διάβασμα, ύπνο, ξεκούραση και βράδια με τους φίλους του. Ζητήσαμε από μία διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων να τον βοηθήσει ώστε να φτιάξει τον χώρο που ονειρευόταν.

5 ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό δωμάτιο

Είναι δύσκολο να εμπνευστείτε σε έναν χώρο που είναι τελείως άδειος και χωρίς προσωπικότητα. Για αυτό, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και δώστε το προσωπικό σας στιλ. Αυτές οι ιδέες λογικά δεν θα κάνουν πιο εύκολα τα ξενύχτια για διάβασμα αλλά θα σας εμπνεύσουν. Πιστέψτε το, γίνεται!

Ένα φοιτητικό σπίτι σε σκούρα χρώματα

Για να κάνετε το φοιτητικό σας σπίτι λιγότερο μπεζ και άχρωμο, χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Δείτε πως προσθέσαμε μερικές σκούρες πινελιές σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.

Ένα ονειρεμένο φοιτητικό σπίτι

Έχει λίγους αποθηκευτικούς χώρους και είναι αρκετά μικρό. Καλώς ήρθατε στο φοιτητικό σας σπίτι. Ζητήσαμε λοιπόν τις συμβουλές της Εμμανουέλλας, Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, ώστε να φτιάξουμε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι.

Το φοιτητικό σπίτι ενός καλλιτέχνη

Φανταστείτε το σπίτι σαν έναν λευκό καμβά και αναδείξετε την προσωπικότητά σας (χωρίς να βάψετε τους τοίχους). Δείτε πως προσθέσαμε κάποιες καλλιτεχνικές πινελιές και έξυπνη αποθήκευση σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.

Φτιάξτε μία γωνιά για διάβασμα

Πολλά παιδιά δεν θέλουν τον χώρο διαβάσματος απομονωμένο. Δημιουργήστε μία γωνιά στην κουζίνα, στο καθιστικό, ακόμα και στο χολ, αφιερωμένη στο διάβασμα των παιδιών.

Το τέλειο γραφείο για την πρώτη δημοτικού

Η σχολική χρονιά έχεις ξεκινήσει και το μικρό σας πάει πρώτη δημοτικού. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα γραφείο για να μπορούν να συγκεντρωθούν να διαβάσουν και να κάνουν χειροτεχνίες τους.