Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Δώστε μία καλοκαιρινή νότα στα πρωινά σας

Απολαύστε την φύση πριν ξεκινήσει η μέρα σας! Δείτε πόσο μπορεί να αλλάξει η καθημερινότητά σας με μικρές πινελιές και νιώστε την ενέργειά σας να ανεβαίνει.

Απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο

Είναι καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε. Προετοιμάστε το υπνοδωμάτιό σας για τις ζεστές μέρες και νύχτες με δροσερά και απαλά προϊόντα ΙΚΕΑ. Ονειρευτείτε ξέγνοιαστα με στρώματα από φυσικά υλικά, λευκά είδη για το κρεβάτι και κουρτίνες συσκότισης που εμποδίζουν τον ζεστό αέρα.

Θερινό σινεμά ή κουκλοθέατρο

Καλέστε τους φίλους σας για σινεμά ή παιδικό θέατρο και μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα έξω. Είναι εύκολο και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο. Τόσο απλά ένα βράδυ για ταινία στην τηλεόραση μετατρέπεται σε μία όμορφη, ξεχωριστή εμπειρία.

Φαγητό και ταινία με φίλους στον κήπο

Είναι ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα και όλοι έχουν διάθεση για να καθίσουν έξω. Ετοιμάστε ένα δείπνο για του φίλους σας και μετά απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία. Δείτε πως…

Ιδέες για ένα μικρό μπαλκόνι στην πόλη

Αν μένετε στην πόλη, μπορεί να νιώθετε απομακρυσμένοι από την φύση. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες για να αξιοποιήσετε το μπαλκόνι σας όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμη και αν είναι μικρό και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την δική σας όαση στην πόλη.

Πώς να διακοσμήσετε ένα καλοκαιρινό τραπέζι

Ανεβάστε την καλοκαιρινή διάθεση με παστέλ χρώματα. Η Elin Stierna, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων στην ΙΚΕΑ, δίνει ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε εύκολα το δικό σας καλοκαιρινό τραπέζι.