Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Φθινοπωρινή ανανέωση, μέρος Ι

Η αρχή κάθε εποχής είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Εδώ είναι το πρώτο μέρος των αγαπημένων μας τάσεων για το φθινόπωρο.

4 φθινοπωρινές ιδέες για να ζεστάνουν το σπίτι

Νιώστε άνετα αυτό το φθινόπωρο. Το υποδεχόμαστε με φυσικά υλικά, αφράτα υφάσματα και απαλά χρώματα.

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με στιλ

Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Linda Åhman μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να υποδεχτούμε και εμείς το φθινόπωρο στο σπίτι με τις νέες τάσεις.

5 ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό δωμάτιο

Είναι δύσκολο να εμπνευστείτε σε έναν χώρο που είναι τελείως άδειος και χωρίς προσωπικότητα. Για αυτό, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και δώστε το προσωπικό σας στιλ. Αυτές οι ιδέες λογικά δεν θα κάνουν πιο εύκολα τα ξενύχτια για διάβασμα αλλά θα σας εμπνεύσουν. Πιστέψτε το, γίνεται!

Ένα φοιτητικό σπίτι σε σκούρα χρώματα

Για να κάνετε το φοιτητικό σας σπίτι λιγότερο μπεζ και άχρωμο, χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Δείτε πως προσθέσαμε μερικές σκούρες πινελιές σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.

Το φοιτητικό σπίτι ενός καλλιτέχνη

Φανταστείτε το σπίτι σαν έναν λευκό καμβά και αναδείξετε την προσωπικότητά σας (χωρίς να βάψετε τους τοίχους). Δείτε πως προσθέσαμε κάποιες καλλιτεχνικές πινελιές και έξυπνη αποθήκευση σε αυτό το φοιτητικό σπίτι.

Πώς να διακοσμήσετε ένα καλοκαιρινό τραπέζι

Ανεβάστε την καλοκαιρινή διάθεση με παστέλ χρώματα. Η Elin Stierna, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων στην ΙΚΕΑ, δίνει ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε εύκολα το δικό σας καλοκαιρινό τραπέζι.