Καλώς ήλθατε στην IKEA!
TRADFRI σετ για ρύθμιση του φωτισμού, 703.389.51 [1]
TRADFRI σετ για ρύθμιση του φωτισμού, 703.389.51 [2]
TRADFRI σετ για ρύθμιση του φωτισμού, 703.389.51
Πληροφορίες Προϊόντος

Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με αυτό το σετ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας και να αλλάζετε σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.

Διαστάσεις Προϊόντος

Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 600 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Φωτεινή ροή: 600 lm
Ύψος: 18 mm
Διάμετρος: 68 mm

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 17 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.24 kg
Μεικτό βάρος: 0.38 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.8 l

Υλικά

Πίσω μέρος:
Συνθετικό καουτσούκ Όψη/ Εξάρτημα στήριξης στον τοίχο:
Πλαστικό πολυανθρακικό/ABS

Σύνοψη

Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με αυτό το σετ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας και να αλλάζετε σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση με ενσύρματους ροοστάτες. Με το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς εγκατάσταση στην παροχή. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ελέγξετε έως και 10 λαμπτήρες LED που θα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε, ρυθμίστε την ένταση και αλλάξτε ανάμεσα σε ένα σύνολο 9 διαφορετικών χρωμάτων/λευκών τόνων. Όταν προσθέτετε την πύλη δικτύου TRÅDFRI (πωλείται χωριστά) και την εφαρμογή TRÅDFRI, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ 20 διαφορετικών χρωμάτων/λευκών τόνων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διάφορες ομάδες φωτός και να τις ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το τηλεχειριστήριο στον επίτοιχο βραχίονα ή σε άλλη μεταλλική επιφάνεια. Το τηλεχειριστήριο έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρων αν δεν παρεμποδίζεται από κάποιο τοίχο. Μπορείτε να επεκτείνετε το σετ σας, ώστε να ελέγχετε έως και 10 λαμπτήρες LED, πάνελ φωτισμού LED ή πόρτες με φωτισμό LED με τον ίδιο τρόπο – ρύθμιση έντασης, απενεργοποίηση, ενεργοποίηση και σταδιακή μετάβαση από ζεστό σε ψυχρό φως. Η μπαταρία περιλαμβάνεται και έχει διάρκεια ζωής περίπου 2 χρόνια. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.

Σχεδιαστής

IKEA OF SWEDEN

Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες

Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.

Πλεονεκτήματα

Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε με ένα, έτοιμο προς χρήση, σετ «έξυπνου» φωτισμού TRÅDFRI, που περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και έναν λαμπτήρα LED E27 (μεγάλη βάση) με χρωματιστό και λευκό φάσμα.Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αλλάξετε την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ρυθμίζοντας την ένταση και αλλάζοντας το χρώμα του φωτισμού σας.
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες από πηγές φωτός και να τις ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους.

σετ για ρύθμιση του φωτισμού

TRADFRI

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Πληροφορίες Ενεργειακής Κλάσης
Energy Label of: TRADFRI σετ για ρύθμιση του φωτισμού, 703.389.51
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 703.389.51
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: