Καλώς ήλθατε στην IKEA!
LURIGA φωτιστικό νυκτός LED, 804.242.60 [1]
LURIGA φωτιστικό νυκτός LED, 804.242.60 [2]
LURIGA φωτιστικό νυκτός LED, 804.242.60 [3]
LURIGA φωτιστικό νυκτός LED, 804.242.60
Πληροφορίες Προϊόντος

Ένας έμπιστος φίλος για την ώρα του ύπνου. Ένα φωτάκι εκπέμπει ρυθμικούς παλμούς, σαν τον χτύπο της καρδιάς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας για τα παιδιά. Ελεγμένο με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας στον κόσμο.

Διαστάσεις Προϊόντος

Φωτεινή ροή: 2 lm
Βάθος: 11 cm
Ύψος: 7 cm
Μήκος καλωδίου: 2 m
Ισχύς: 0.75 W

Διαστάσεις Συσκευασίας

Ποσότητα: 1
Μήκος: 14 cm
Πλάτος: 11 cm
Ύψος: 9 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.21 kg
Μεικτό βάρος: 0.28 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.3 l

Υλικά

Καπέλο:
Συνθετικό καουτσούκ Σώμα/ Κουτί μπαταρίας:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου

Σύνοψη

Ένας έμπιστος φίλος για την ώρα του ύπνου. Ένα φωτάκι εκπέμπει ρυθμικούς παλμούς, σαν τον χτύπο της καρδιάς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ηρεμίας για τα παιδιά. Ελεγμένο με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας στον κόσμο.

Τι είναι καλό να γνωρίζετε

Για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Για ηλικίες από 3 ετών και πάνω. Το φως ανάβει και σβήνει με το πάτημα της πλάτης του σκαντζόχοιρου. Με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη, φωτίζει για 15-18 ώρες. Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη μετά από 5-8 ώρες. Περιλαμβάνονται 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA 1.2V NiMH. Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής/φορτιστής. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.

Σχεδιαστής

IKEA OF SWEDEN

Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες

Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.

Πλεονεκτήματα

Διώχνει τους νυχτερινούς εφιάλτες των παιδιών μακριά.Εκπέμπει ένα ρυθμικό και παλλόμενο φως που θυμίζει στο παιδί τον παλμό της μητέρας - απλώς πιέστε την πλάτη του σκαντζόχοιρου.
Οι λαμπτήρες LED είναι ιδανικοί για φωτάκια νυκτός, ειδικά αφού έχουν διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες. Τα παιδιά σας πιθανότατα θα ξεπεράσουν το φόβο τους για το σκοτάδι προτού σβήσουν τα φώτα.Ελεγμένο από πλευράς ασφαλείας και κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε τα μικρά παιδιά να μην έχουν πρόσβαση στον λαμπτήρα.

φωτιστικό νυκτός LED

LURIGA

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
Κερδίστε περισσότερα ως μέλος της οικογένειας IKEA FAMILY
Η τιμή αναφέρεται στο συγκεκριμένο προϊόν
Κωδικός προϊόντος: 804.242.60
Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων στο τοπικό κατάστημα σας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορεί να διαφέρουν στο κατάστημα και online
Υπηρεσίες
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Συγκέντρωσης Προϊόντων

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: