Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ψηλός σκελετός με ράφια, 30x30x180 cm, 204.489.47

ENHET ψηλός σκελετός με ράφια, 30x30x180 cm

204.489.47

€ 80,00
400 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 30 cm
Βάθος: 30 cm
Ύψος: 180 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 6 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 181 cm
Πλάτος: 32 cm
Ύψος: 4 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 8.78 kg
Μεικτό βάρος: 10.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 25.2 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά ΕΝΗΕΤ σας βοηθάει να ανανεώσετε την κουζίνα, το μπάνιο η τον χώρο του πλυντηρίου. Αυτός ο σκελετός έχει τα πάντα φανερά. Διαμορφώστε τον όπως σας αρέσει επιλέγοντας χρώμα και βάζοντας μπουκάλια και καλάθια σε κοινή θέα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Μπορεί να συμπληρωθεί με 4 πόδια ΕΝΗΕΤ για σκελετό, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται συνδετικά στηρίγματα για να ενώσετε πολλούς ψηλούς σκελετούς.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με τον ανοιχτό ψηλό σκελετό με τα 5 ράφια, βλέπετε καλά ό,τι έχετε αποθηκευμένο και έχετε εύκολη πρόσβαση σε μπολ, μπουκάλια, καλάθια και απορρυπαντικά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα σύνθεση για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στιλ στο σπίτι. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που σας αρέσουν ή μπορείτε να τονίσετε ένα θέμα ή χρώμα.
Η ανοιχτή αποθήκευση δημιουργεί την αίσθηση ευρυχωρίας στο δωμάτιο σε σχέση με την κλειστή αποθήκευση.Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.
Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.Μπορείτε να προσθέσετε πόδια στον σκελετό για να κάνετε πιο ιδιαίτερη την εμφάνισή του. Πωλούνται χωριστά.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern