Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SYMFONISK, ηχείο WiFi, 304.352.04

SYMFONISK ηχείο WiFi

304.352.04

€ 119,00
595 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:

Πιστωτική κάρτα: από € 9,92 / μήνα έως 12 άτοκες δόσεις

Αρ. άτοκων δόσεων € / μήνα
1 119,00
2 59,50
3 39,67
4 29,75
5 23,80
6 19,83
7 17,00
8 14,88
9 13,22
10 11,90
11 10,82
12 9,92

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εξόφληση έως 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου.

Νέο πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα διαθέσιμο στα καταστήματα IKEA.

Δείτε περισσότερα
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (151 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 10 cm
Βάθος: 15 cm
Ύψος: 31 cm
Μήκος καλωδίου: 150 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 44 cm
Πλάτος: 19 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 2.16 kg
Μεικτό βάρος: 2.83 kg
Ακαθάριστος όγκος: 10.6 l
Υλικό
Υλικό
Βάση/ Πίνακας ελέγχου:
Πλαστικό ABS Ύφασμα:
100 % πολυεστέρας Κάλυμμα βίδας:
Συνθετικό καουτσούκ Πόδια:
Σιλικόνη
Σύνοψη
Σύνοψη
Τοποθετήστε το ηχείο οριζόντια ή κάθετα, ή τοποθετήστε το στον τοίχο ως πρακτικό ράφι. Επίσης, σας βοηθάει να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας, ενώ παρέχει πλούσιο ήχο που γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τα χαρακτηριστικά των ηχείων βελτιώνονται με τις διαρκείς ενημερώσεις του λογισμικού. Οι υπηρεσίες για την αναμετάδοση της μουσικής διαφοροποιούνται ανάλογα την περιοχή, πληροφορίες για τη δική σας περιοχή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Sonos. Για να ελέγξετε το ηχείο με τεχνολογία AirPlay 2, απαιτείται iOS 11.4 ή πιο πρόσφατο. Apple και AirPlay είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στις Η.Π.Α και σε άλλες χώρες. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Ελέγχετε το ηχείο με την εφαρμογή Sonos. Η εφαρμογή Sonos είναι διαθέσιμη και στο Google Play ή το App Store, ανάλογα τη συσκευή που έχετε. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
M Warnhammar/A Fredriksson
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το ηχείο είναι μια συνεργασία ανάμεσα στην ΙΚΕΑ και την SONOS, επομένως αλληλεπιδρά εύκολα με άλλα προϊόντα της SONOS.Χρησιμοποιήστε το ηχείο ως ράφι αναρτώντας το στον τοίχο με τα άγκιστρα για το ηχείο SYMFONISK, που πωλούνται χωριστά.
Το WiFi ηχείο SYMFONISK σας επιτρέπει να ακούτε μουσική, ραδιόφωνο και μεταδόσεις από το δίκτυό σας και από υπηρεσίες streaming.Υποστηρίζει όλες τις μεγάλες συνδρομητικές υπηρεσίες λήψης μουσικής.
Κρεμάστε το ηχείο στη ράγα ή στο πλέγμα KUNGSFORS, χρησιμοποιώντας τα άγκιστρα για το ηχείο SYMFONISK, που πωλούνται χωριστά.Αυτό το ηχείο έχει πλούσιο και ζωηρό ήχο που γεμίζει ολόκληρο τον χώρο και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι.
Μπορείτε να ελέγχετε κάθε ηχείο μεμονωμένα, έτσι ώστε να παίζετε μουσική στο ένα δωμάτιο ενώ τα παιδιά ακούν ένα παραμύθι σε άλλο δωμάτιο, ή να έχετε την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι.Συμβατό με το Airplay 2 ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε μουσική απευθείας στις Apple συσκευές σας.
Μπορείτε να ακούσετε μουσική, podcasts και ραδιόφωνο μέσω WiFi χωρίς διακοπές από τηλεφωνήματα ή ειδοποιήσεις. Η μουσική παίζει ακόμα κι όταν το κινητό σας ή το tablet σας δεν είναι κοντά.Αν θέλετε στερεοφωνικό ήχο, μπορείτε να αγοράσετε δύο ίδια ηχεία.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυο όμοια ηχεία, ως πίσω ηχεία σε ένα Sonos home cinema.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern