Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
APPLARO, πολυθρόνα, εξωτερικού χώρου, 604.690.56

APPLARO πολυθρόνα, εξωτερικού χώρου

604.690.56

€ 99,00
495 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Βάθος: 79 cm
Ύψος: 73 cm
Πλάτος: 84 cm
Βάθος καθίσματος: 63 cm
Ύψος καθίσματος: 28 cm
Πλάτος καθίσματος: 63 cm
Ελεγμένο για: 110 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 84 cm
Πλάτος: 66 cm
Ύψος: 17 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 14.33 kg
Μεικτό βάρος: 16.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 95.6 l
Υλικό
Υλικό
Μασίφ ξύλο ακακίας, Ακρυλική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Ομορφιά με διάρκεια, από ακακία από βιώσιμη καλλιέργεια. Η σειρά ÄPPLARÖ καλύπτει τα πάντα από δείπνο και μαγείρεμα μέχρι χαλάρωση και αποθήκευση. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε πολλές στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι ή στον κήπο.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
O καλύτερος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των υπαίθριων ξύλινων επίπλων σας είναι ο τακτικός καθαρισμός και να μην τα αφήνετε περισσότερο από όσο χρειάζεται σε εξωτερικούς χώρους χωρίς προστασία. Καθαρίστε με ένα διάλυμα ήπιου σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. Συντήρηση: Για να εμποδίσετε το «στέγνωμα» και τη δημιουργία ρωγμών, καθώς και τη διείσδυση της υγρασίας στο ξύλο, σας συνιστούμε να βάφετε το έπιπλο μία ή δύο φορές το χρόνο. Αν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και στεγνό μέρος σε εσωτερικό χώρο. Αν τα έπιπλα παραμείνουν έξω, καλύψτε τα με ένα αδιάβροχο κάλυμμα. Μετά από βροχή ή χιόνι, σκουπίστε τις επίπεδες επιφάνειες. Βεβαιωθείτε ότι ο αέρας κυκλοφορεί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να συμπληρωθεί με τα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης JÄRPÖN/DUVHOLMEN, FRÖSÖN/DUVHOLMEN, KUDDARNA ή HÅLLÖ. Συνδυάζεται με άλλα έπιπλα εξωτερικού χώρου της σειράς προϊόντων ÄPPLARÖ.
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το προϊόν μπορεί να ανακυκλωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ενέργειας, αν ο Δήμος σάς παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο ακακίας, ένα φυσικά ανθεκτικό ξύλο λόγω της υψηλής πυκνότητας των ινών του.Για μεγάλη ανθεκτικότητα και για να απολαμβάνετε τη φυσική αίσθηση του ξύλου, έχουμε επεξεργαστεί το έπιπλο με πολλές στρώσεις από ημιδιάφανη βαφή ξύλου.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern