Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
BEJUBLAD, επαγωγική εστία/λειτουργία γέφυρας, 803.039.32

BEJUBLAD επαγωγική εστία/λειτουργία γέφυρας

803.039.32

€ 489,00
2445 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
5 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 59.0 cm
Βάθος: 52.0 cm
Ύψος: 5.1 cm
Βάρος: 11.80 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 68 cm
Πλάτος: 60 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 10.95 kg
Μεικτό βάρος: 12.30 kg
Ακαθάριστος όγκος: 51.0 l
Υλικό
Υλικό
Δείτε περισσότερα
Σύνοψη
Σύνοψη
Λιτός σχεδιασμός και ενεργειακά αποδοτική επαγωγή. Η λειτουργία γεφύρωσης σάς επιτρέπει να συνδέσετε 2 ζώνες μαγειρέματος σε 1 μεγάλη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατσαρόλες μεγαλύτερου μεγέθους.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Εστία με επαγωγικές ζώνες μαγειρέματος: 2x210 mm, 1x180 mm και 1x145 mm. Διαθέτει 4 λειτουργίες μαγειρέματος με λειτουργία booster (P). Επαγωγική ζώνη 2x2300W με ενισχυτή, 3200W. Μια επαγωγική ζώνη 1400W με ενισχυτή: 1800W. 1x1800W επαγωγική ζώνη με booster: 2500W. Τάση: 220-240V. Ονομαστική ισχύς: 7400W. Ηλεκτρικό ρεύμα: 2x16A ή 1x32A. Καλωδιακή εγκατάσταση. Το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Οι επαγωγικές εστίες είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικές, γρήγορες και ακριβείς, καθώς η τεχνολογία επαγωγής μεταφέρει την ενέργεια απευθείας στο μαγνητικό σκεύος.
Σας προσφέρει ευελιξία για να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερες κατσαρόλες για ειδικές συνταγές ή περιστάσεις, καθώς η λειτουργία γεφύρωσης συνδέει 2 ζώνες μαγειρέματος σε 1 μεγάλη.Ο πίνακας ελέγχου αφής και ολίσθησης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμότητα εύκολα και με ακρίβεια μετατοπίζοντας το δάχτυλό σας στην κλίμακα θερμοκρασίας ή αγγίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία στην οθόνη.
Σας προσφέρει πολύ καλό έλεγχο στο μαγείρεμά σας, καθώς διαθέτει ξεχωριστούς χρονομετρητές για κάθε ζώνη.Η λειτουργία booster (P) μεταδίδει επιπλέον θερμότητα σε μία ζώνη μαγειρέματος. Αυτού του είδους η ταχεία και αυξημένη θερμότητα είναι ιδανική για να βράζετε νερό, να μαγειρεύετε στο τηγάνι και να τσιγάριζετε το κρέας.
Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο κλειδώματος για 4 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείτε τη λειτουργία καθαρισμού για να καθαρίσετε την επιφάνειά της χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.Καθαρίζεται εύκολα, απλά με ένα σκούπισμα με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι, καθώς οι λεκέδες από τα φαγητά ή τα υγρά δεν καίγονται στην επιφάνεια.
Η λειτουργία ανίχνευσης υπερχείλισης σβήνει αυτόματα την εστία, αν κάποιο υγρό που βράζετε υπερχειλίσει και πέσει πάνω στον πίνακα ελέγχου.Λειτουργία παύσης που σας επιτρέπει να διακόψετε το μαγείρεμα αν χρειαστεί και να συνεχίσετε αργότερα στην ίδια θερμοκρασία σε μια στιγμή. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία παύσης, η ζώνη μαγειρέματος μπαίνει στη ρύθμιση «διατήρησης θερμοκρασίας».