Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ψηλό ντουλάπι με 4 ράφια, 30x30x180 cm, 104.404.52

ENHET ψηλό ντουλάπι με 4 ράφια, 30x30x180 cm

104.404.52

€ 75,00
375 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 30 cm
Βάθος: 30 cm
Ύψος: 180 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 6 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 199 cm
Πλάτος: 31 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 22.64 kg
Μεικτό βάρος: 23.66 kg
Ακαθάριστος όγκος: 40.5 l
Υλικό
Υλικό
Πλαϊνή επιφάνεια/ βάση/ Επάνω επιφάνεια/ Ράφι:
Μοριοσανίδα, Επένδυση πλαστικού, Πλαστική άκρη Επιφάνεια πλάτης:
Iνοσανίδα, Επένδυση πλαστικού
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά ΕΝΗΕΤ σας διευκολύνει να ανανεώσετε την κουζίνα, το μπάνιο ή τον χώρο του πλυντηρίου. Αυτό το ψηλό ντουλάπι παρέχει ευρύχωρη αποθήκευση χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο δάπεδο. Δώστε του το δικό σας στιλ με την αγαπημένη σας πόρτα ΕΝΗΕΤ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για μία ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 1 πόρτα ΕΝΗΕΤ (30x180 cm), πωλείται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόδια ΕΝΗΕΤ για ντουλάπι, πωλούνται χωριστά. Μαζί με το ντουλάπι περιλαμβάνονται 1 σταθερό και 3 ρυθμιζόμενα ράφια. Μαζί με το ντουλάπι περιλαμβάνονται 4 μεντεσέδες. Περιλαμβάνονται οι βίδες για την σύνδεση διάφορων ψηλών ντουλαπιών. Πόρτα και πόμολο ή χερούλι, πωλούνται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτό το ψηλό ντουλάπι με 4 ράφια παρέχει ευρύχωρη αποθήκευση για τρόφιμα, πετσέτες και απορρυπαντικά χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο δάπεδο. Ιδανικό για να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον χώρο στον τοίχο σε μικρότερους χώρους.Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.
Εσείς αποφασίζετε για το στιλ επιλέγοντας την πόρτα που σας αρέσει από τη σειρά ΕΝΗΕΤ.10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi