Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, σκελετός τοίχου με ράφια, 60x15x75 cm, 804.489.68

ENHET σκελετός τοίχου με ράφια, 60x15x75 cm

804.489.68

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 15 cm
Ύψος: 75 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 5 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 76 cm
Πλάτος: 20 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 4.63 kg
Μεικτό βάρος: 5.38 kg
Ακαθάριστος όγκος: 11.7 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Με τη σειρά ΕΝΗΕΤ μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την κουζίνα, το μπάνιο ή τον χώρο πλυντηρίου. Με αυτόν τον σκελετό όλα είναι ορατά. Διαμορφώστε τον με το χρώμα σκελετού της επιλογής σας και αφήστε τα βάζα και τα μπουκάλια να φαίνονται.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται τα συνδετικά στηρίγματα για να ενώσετε πολλούς σκελετούς τοίχου. Μπορεί να συνδυαστεί με τον κρεμαστό καθρέπτη για σκελετό ΕΝΗΕΤ, πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτός ο ανοιχτός σκελετός με 2 ράφια είναι ιδανική λύση για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης πάνω από τον πάγκο εργασίας, τον νιπτήρα ή οπουδήποτε έχετε ελεύθερο χώρο στον τοίχο.Με τα ανοιχτά ράφια βλέπετε καλά κι έχετε εύκολη πρόσβαση σε μπουκάλια, βάζα και αντικείμενα καθημερινής χρήσης που χρησιμοποιείτε συχνά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα σύνθεση για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στιλ στο σπίτι. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που σας αρέσουν ή μπορείτε να τονίσετε ένα θέμα ή χρώμα.Η ανοιχτή αποθήκευση δημιουργεί την αίσθηση ευρυχωρίας στο δωμάτιο σε σχέση με την κλειστή αποθήκευση.
Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.
Εκμεταλλευτείτε όλον τον χώρο τοποθετώντας την ράγα ΕΝΗΕΤ για άγκιστρα στο σκελετό ή ράφια για να κρεμάσετε άγκιστρα για δοχεία, πωλούνται χωριστά.Προσθέστε το κρεμαστό ένθετο ραφιού ή ένα περιστρεφόμενο ράφι για να δημιουργήσετε περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης. Πωλούνται χωριστά.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.Προσθέστε τον κρεμαστό καθρέπτη ENHET για να σας βοηθάει στην προετοιμασία σας για τη μέρα που ξεκινά και να κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο φωτεινό. Πωλείται χωριστά.
Οι μοναδικές σφήνες με πίρους κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και τα στηρίγματα είναι σχεδόν αόρατα.10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern