Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARDAGEN, τηγάνι, 28 cm, 604.380.17

VARDAGEN τηγάνι, 28 cm

604.380.17

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
ανθρακοχάλυβας
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
15 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Διάμετρος: 28 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 48 cm
Πλάτος: 29 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.46 kg
Μεικτό βάρος: 1.94 kg
Ακαθάριστος όγκος: 10.1 l
Υλικό
Υλικό
Ατσάλι, Λάδι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο, μόνο στο χέρι. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνεια εστιών υγραερίου. Κατάλληλο για χρήση σε επαγωγική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε κεραμική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε μια μαντεμένια επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για τον φούρνο. Πλύνετε το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αν προκύψουν λεκέδες από οξείδωση ή από φαγητό, ή αν καεί το φαγητό και κολλήσει, μπορείτε να καθαρίσετε το σκεύος με συρμάτινο σφουγγάρι και μετά να το επεξεργαστείτε με λάδι ξανά. Χρησιμοποιήστε μία εστία με την ίδια ή μικρότερη διάμετρο για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Το σκεύος ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Γι' αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε πιάστρες όταν το μετακινείτε. Μην εκθέτετε το σκεύος σε μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας, π.χ. τοποθετώντας το απευθείας πάνω σε ζεστή εστία. Αυτό το προϊόν έχει επεξεργαστεί από πριν με φυτικό λάδι.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Mikael Axelsson
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
15 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.
Χάρη στον ανθρακοχάλυβα, η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα και το τηγάνι διατηρείται ζεστό για πολλή ώρα κι αποκτά ένα ομοιόμορφο χρυσαφένιο χρώμα.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.
Τα δύο χερούλια σάς διευκολύνουν να σηκώσετε το τηγάνι.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Traditional