Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VONSBAK, χαλί, χαμηλό πέλος, 304.494.56

VONSBAK χαλί, χαμηλό πέλος

304.494.56

IKEA Family τιμή
€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής

Κανονική τιμή

€ 49,99
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 195 cm
Πλάτος: 133 cm
Πάχος: 8 mm
Εμβαδόν: 2.59 m²
Πυκνότητα πέλους: 645 g/m²
Πάχος πέλους: 6 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 139 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 13 cm
Καθαρό βάρος : 3.87 kg
Μεικτό βάρος: 4.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 18.5 l
Υλικό
Υλικό
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Η ανατολίτικη εμφάνιση έχει την όψη του παλιού και δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δωμάτιο. Το πέλος είναι χαμηλό και ταιριάζει το ίδιο καλά τόσο κάτω από τον καναπέ όσο και κάτω από την τραπεζαρία.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα STOPP για αυξημένη ασφάλεια. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί. Θα χρειαστείτε 2 αντιολισθητικά υποστρώματα STOPP (67.5x200 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να τα κόψετε ή να τα διπλώσετε αν χρειάζεται. Αυτό το χαλί χωράει μπροστά από έναν διθέσιο καναπές, αλλά μπορεί να χωρέσει μπροστά κι από καναπέδες άλλων μεγεθών ανάλογα το πως θα το τοποθετήσετε. Αυτό το χαλί ταιριάζει κάτω από ένα τραπέζι 4 ατόμων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όπως θέλετε μέσα στο σπίτι.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Μπορείτε να διαχωρίσετε τα κομμάτια για ανακύκλωση και για ανάκτηση ενέργειας, εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το μοτίβο μοιάζει ξεθωριασμένο, δίνοντας στο χαλί μία vintage εμφάνιση, παρόμοια με τα περσικά χαλιά.Η αίσθηση ανατολής και τα χρώματα συνδυάζονται τόσο με μοντέρνα όσο και με παραδοσιακά έπιπλα.
Οι καρέκλες μετακινούνται εύκολα και δεν αφήνουν σημάδια, χάρη στο πολύ χαμηλό πέλος. Έτσι είναι μία κατάλληλη επιλογή για το καθιστικό ή την τραπεζαρία σας.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.
Ανθεκτικό και δεν αφήνει χνούδι καθώς είναι από πολυπροπυλένιο.Το χαλί θα το απολαμβάνετε για πολύ καιρό καθώς έχει εύκολη φροντίδα κι είναι ανθεκτικό στους λεκέδες.