Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
TRADFRI, πλήκτρο συντόμευσης, 403.563.81

TRADFRI πλήκτρο συντόμευσης

403.563.81

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 13 mm
Πλάτος: 45 mm
Μήκος: 45 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 13 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.03 kg
Μεικτό βάρος: 0.12 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.5 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Με ένα πάτημα έχετε δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Με αυτό το έξυπνο κουμπί συντόμευσης, δημιουργείτε τον κατάλληλο φωτισμό για το πρωινό σας η για ένα ρομαντικό δείπνο, παίζετε μουσική και ελέγχετε τα στόρια - όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Χρειάζεστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να χρησιμοποιήσετε το κουμπί συντόμευσης. Συνδέστε το κουμπί συντόμευσης TRÅDFRI με το κινητό σας για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνο το κουμπί προκειμένου να ενεργοποιήσετε όποια σύνθεση έχει δημιουργηθεί στην εφαρμογή IKEA Home smart. Στην εφαρμογή IKEA Home smart μπορείτε να επιλέξετε ποια σύνθεση πρέπει να συνδεθεί με ένα συγκεκριμένο κουμπί. Μία σκηνή μπορεί να αποτελείται από διάφορα συνδεδεμένα προϊόντα που συνδυάζονται σε μία ομάδα, και λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν η σκηνή ενεργοποιείται. Λειτουργεί με τα IKEA Home smart προϊόντα. Μπορείτε να έχετε πολλαπλά κουμπιά συντόμευσης συνδεδεμένα με διαφορετικές συνθέσεις στο σπίτι σας. Απαιτείται η πύλη δικτύου TRÅDFRI Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. 6 αυτοκόλλητα (3 τυπωμένα και 3 λευκά) περιλαμβάνονται.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Τοποθετήστε το κουμπί συντόμευσης κοντά στην είσοδο του σπιτιού, ώστε όταν είναι η ώρα να φύγετε να μπορείτε να σβήσετε όλα τα φώτα του σπιτιού σας με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού.Συνδέστε το κουμπί συντόμευσης TRÅDFRI με την πύλη δικτύου TRÅDFRI και χρησιμοποιήστε το κουμπί για να ενεργοποιείτε τις συνθέσεις που έχετε δημιουργήσει στην εφαρμογή IKEA Home smart.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi