Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SKYDRAG/TRADFRI, σετ φωτισμού, 093.856.54

SKYDRAG/TRADFRI σετ φωτισμού

093.856.54

€ 67,99
335 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
TRADFRI ασύρματος ροοστάτης (70408595)
Ποσότητα: x1

SKYDRAG ταινία φωτισμού LED ντουλάπας/πάγκου με αισθητήρα με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 60 cm (30439589)
Ποσότητα: x1

TRADFRI μετασχηματιστής για ασύρματο έλεγχο (50356187)
Ποσότητα: x1

FORNIMMA καλώδιο παροχής ρεύματος, 3.5 m (50446881)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Φωτιστικό:
Αλουμίνιο, Πολυεστερικό χρώμα σε σκόνη Εξάρτημα διάχυσης του φωτός:
Πολυανθρακικό πλαστικό Βραχίονας στήριξης:
Πολυαμιδικό πλαστικό Πολυανθρακικό πλαστικό
Πλαστικό ABS Μεταλλικό σύρμα:
PVC πλαστικό Βασικά μέρη:
Πολυεστέρας
Σύνοψη
Σύνοψη
Ο φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα στα σπίτια και κάνει την καθημερινή ζωή πιο εύκολη. Το σετ φωτισμού LED είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις κουζίνες ΕΝΗΕΤ - ολοκληρωμένο, έξυπνο και με εύκολη εγκατάσταση.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς να έχετε ενσύρματη εγκατάσταση. Μια ενδεικτική λυχνία που αναβοσβήνει υποδεικνύει πότε υπερβαίνεται η μέγιστη ισχύς του μετασχηματιστή LED. Ο ροοστάτης έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρα όταν δεν εμποδίζεται από τοίχους. Τάση: 220-240V. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το ροοστάτη στον επίτοιχο βραχίονα ή σε άλλη μεταλλική επιφάνεια. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Δείκτης Χρωματικής Απόδοσης: >90. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Χρώμα φωτός: θερμό λευκό (2700 Kelvin). Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Προσθέστε την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home smart για να ελέγχετε μέσω Amazon Alexa, Apple HomeKit ή Google Home.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με την ταινία φωτισμού LED έχετε και λειτουργικό φως και μια όμορφη ατμόσφαιρα στην κουζίνα ΕΝΗΕΤ - κάνοντας το μαγείρεμα πιο απολαυστικό, ασφαλές και εύκολο.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία φωτισμού ΕΝΗΕΤ σε ντουλάπια τοίχου και σε ανοιχτά ράφια ως φωτισμό εργασίας - ή να την χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα απαλό φως μέσα σε ανοιχτά ράφια.
Αν συνδέσετε την ταινία φωτισμού με τον μετασχηματιστή TRÅDFRI και τον ασύρματο ροοστάτη, μπορείτε εύκολα να τα ανάψετε, να σβήσετε και να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας όπως χρειάζεται.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα