Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SOLSKUR, επιτραπέζιο φωτιστικό LED, 104.245.17

SOLSKUR επιτραπέζιο φωτιστικό LED

104.245.17

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (731 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 200 lm
Ύψος: 19 cm
Διάμετρος βάσης: 16 cm
Μήκος καλωδίου: 2 m
Ισχύς: 3 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 22 cm
Πλάτος: 17 cm
Ύψος: 17 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.67 kg
Μεικτό βάρος: 0.84 kg
Ακαθάριστος όγκος: 6.4 l
Υλικό
Υλικό
Καπέλο:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Εσωτερικό καπέλο:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου Διακόσμηση:
Ατσάλι, Ακρυλική επένδυση Βάση:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Θέλετε να προσθέσετε μία όμορφη πινελιά για να ολοκληρώσετε το ρομαντικό στιλ του σπιτιού σας; Το επιτραπέζιο φωτιστικό SOLSKUR έχει ειδυλλιακό μοτίβο εμπνευσμένο από τη φύση και παρέχει απαλό φωτισμό.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας LED. Το φωτιστικό εκπέμπει 200 lumen, το οποίο ισούται με το φως που εκπέμπει ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως των 21 watt. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα. Ο λαμπτήρας μπορεί να αντικατασταθεί όταν χρειάζεται. Διαθέσιμος ως ανταλλακτικό σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, γι'αυτό μην ανησυχείτε. Αυτό το προϊόν δεν έχει χημικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία του παιδιού σας. Αυτό το προϊόν φωτισμού έχει χαμηλή τάση και δεν έχει αιχμηρές άκρες, μικρά κομμάτια, ζεστές επιφάνειες, ανοίγματα ή άγκιστρα. Όλα τα φορητά παιδικά φωτιστικά είναι ελεγμένα για παιδιά από 3 έως 14 ετών. Όλα τα κορδόνια μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα προϊόν με κορδόνια σε σημείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί σε μία κούνια ή πάρκο. Μπορεί να συμπληρωθεί με το κρεμαστό φωτιστικό SOLSKUR.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ένα φανταστικό και παιχνιδιάρικο μοτίβο που αφηγείται μια ιστορία για δέντρα και πουλιά.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για παιδιά.