Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SVALLIS, επίτοιχο φωτιστικό LED, 703.618.85

SVALLIS επίτοιχο φωτιστικό LED

703.618.85

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 340 lm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: 15 cm
Ισχύς: 7.5 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 18 cm
Πλάτος: 16 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.59 kg
Μεικτό βάρος: 0.69 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.6 l
Υλικό
Υλικό
Βάση:
Ψευδάργυρος, Ηλεκτροστατική βαφή Καπέλο:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένα φωτιστικό με απλό σχήμα, μοντέρνο στιλ και καλό φως. Η έντασή του ρυθμίζεται, έτσι ώστε να προσαρμόζετε το φως όταν απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή απλώς ετοιμάζεστε για ύπνο.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός με έναν επίτοιχο ρεοστάτη. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Το φωτιστικό εκπέμπει 340 lumen, το οποίο ισούται με το φως που εκπέμπει ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως των 31 watt. Χρώμα φωτός: θερμό λευκό (2700 Kelvin). Εγκεκριμένο για IP44. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI): 90. Σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση. Σε ορισμένες χώρες η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο από έναν εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα φωτιστικά της ίδιας σειράς.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Καθώς η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί, μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε περίσταση.Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για χρήση στο μπάνιο.
Χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED, οι οποίοι καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.